reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

alaD tak zapisala się mailowo, jest po mnie, tak nam się udalo fajnie to ustawić.
Nie będe komentować organizacji bo juz pisalam wczesnej co nie podoba mi się. Gdyby nie info od znajomej z Lublina ktora śledzi posty fotelika info na FB to nawet bym nie wiedziala,ze przyjezdzają.

Nie martw się, będzie dobrze :) Przyjadą i będzie ok. Martwi mnie tylko to,ze w sobotę ma przymrozić a zapisy na konkretną godzinę i tak pójdą w niepamięć i mozemy swoje odstać.

reklama
Ja się nie martwię. Mam zaklepaną godzinę i już. Poza tym pewnie będzie można poczekać w środku w salonie, bo niby czemu mamy stać na mrozie.

Ja się nie martwię. Mam zaklepaną godzinę i już. Poza tym pewnie będzie można poczekać w środku w salonie, bo niby czemu mamy stać na mrozie.

Cytuje Twoj wpis z rana "Wkurzona jestem, wrrrrr
Chodzi o inspekcję fotelików i podejście organizatora"

cieszę się,ze JUŻ się nie martwisz, bo rano bylas podbuzowana heh.
wpadaj do nas czesciej na plotki ploteczki
;-);-)

Przeszło mi po telefonie męża, zadzwonił do nich i powiedział grzecznie co o tym myśli. Uspokoili go i zapewnili że przyjadą.

Hej dziewczynki - wpadłam zameldować, że jutro z rana wybieram się do szpitala na dodatkowe badania - nie wiem, ile mnie będą trzymać, także na pewno mnie nie będzie w najbliższych dniach. Odezwę się jak wrócę - oby szybciutko ;-)
Bawcie się w tym czasie dobrze :-)

hey opolanki :) zagladam sobie do Was tutaj , zawsze tak swojsko i na jakis temat, a ciagle czuje sie nie w temacie :)
dzisiaj nasza kwietniowa kolezanka urodzila blizniaki chlopczyka i dziewczynke :)) !!!!

Cześć dziewczyny.
ONa i co udało Cie sie skontakować z tą babką?
Villa powodzenia, mam nadzieję, że wszystko bedzie ok. Wracaj szybko.
reniuszek zawsze możesz zapodać swój temat;-)
A ile ważą dzieciaczki? Maleństwa pewnie. Moj syn też jest wcześniakiem tyle, że z 32 tc. Dzieciaczki troche poleżą w szpitalu i poczatki łatwe napewno nie będą. Przepraszam, ze nie podchodzę do tego mega optymistycznie, ale wiem jak to jest. Ale trzymam kciuki za dzieciaczki. A gdyby koleżanka potrzebowała rady, miała jakies pytania, albo po prostu chciałaby się wygadać, niech zajrzy na wątek wcześniaków.

Bry ;-)

reniuszek ;-) ja jako matka wcześniaka nie potrafię cieszyc się z przedwczesnych narodzin :-( dla ludzi z boku jest super - dzieci się urodziły...ale jakim kosztem wiedzą tylko rodzice :-(

no i musisz do nas zaglądać regularnie to nie wypadniesz z tematu i będziesz na bieżąco ;-)

spadam dalej pracować ;-) miłego dnia

reklama
Tak rubi. A jak słyszę, że ciąza to nie choroba to mnie trzepie. Każdy organizm jest inny. Niektóre kobiety moga proawadzić aktywny tryb zycia, niektóre muszą w sposób szczególny dbać o siebie, niejednokrotnie leżąc całą ciąże w łóżku a i to nie daje im gwarancji szczęsliwego rowiązania. Juz nawet nie chce mówić o kobietach myjących okna, albo biorącycyh gorące kąpiele, bo chcą urodzić jeszcze w tym tyg. a nie za tydzień:wściekła/y:

Do góry