reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Moja tesciowa miala zabieg w chirmedzie i tez dosyć wporzadku wspomina pobyt tam, to taka jednodniowa klinika, z tym,ze zalila się na syf, brud panujący tam.

Kamea, nie przejmuj się, ja tez mam pecha do lekarzy.

reklama
Idziemy na obiadek do dziadków...a jak się uda,to mam nocke wolną:))) i będę spać do południa:-) chyba,że znowu leki mnie obudzą i Doriana będę szukać:szok:

Hej Dziewczyny:-)
Madzialena jesli chodzi o ulgę to mozesz odliczyc, jesli tylko masz z czego, bo ja nie wiem jaki odprowadzają podatek z bezrobotnego i mozesz po prostu nie miec z czego odliczyc ulgi:-(, ale tak jak pisała Kamea zawsze moze ją odliczy Twój Mąż:tak:

No ja niestety słyszałam o Chirmedzie to co Kamea przeszła :-(, znam tylko jedna osobę, która była zadowolona, a reszta. Niestety robią taśmowo, powód: wysyłka od razu do domu, a powinno się czekać 24h po zabiegu.

Ostatnia edycja:
Cześć Wam.
Żyję jeszcze. Dzis po badaniach. Wyniki super, ale mamy zalecenie obserwacji serduszka, więc wygląda na to, że w przyszłym tygodniu będę miała okazje bliższego zapoznania się z naszą porodówką ;-). Tak więc muszę się troszkę poogarniać tu i tam, coby móc sie wybrać na to nieplanowane SPA bez zbędnych zmartwień na łepetynie.

Co do poruszanych wyżej tematów, to raczej zielona jestem :eek:;-)

Dziewczyny, wiecie już o tej akcji? 28.01- inspekcja fotelików samochodowych w Opolu - Opole - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Bardzo Was zachęcam do wzięcia udziału i zapisywania się, jeżeli nie zapełni się lista to akcja może się w ogóle nie odbyć. Oczywiście jak ktoś się zapisze a potem coś mu wypadnie to trudno, nic się nie stanie.

I przepraszam że tak bez przedstawienia się. Ala- miło mi.

Tak wiemy o tym, podawalam tą informacje wczesniej. Ala zapraszamy, napisz cos o siebie więcej.

ona - dziekuje : ) co prawda mieszkam na granicy dolnego slaska a opolszczyzny, ale jednak ze wzgledu na porod w namyslowie, porozgladam sie u Was , podczytam, ponadrabiam :))))

no pewnie wpadaj do nas. pomyslalam,ze napisze i zwerbuje Cię tu, bo pytalas ostatnio o porod, a my fajne babki jestesmy i nie tylko o maluchach(nie mylic z autem) gadamy :)

reklama
w takim razie juz powoli uwijam sobie gniazdko u Was ;) przede mna leniwo relaksujace tygodnie przed rozwiazaniem , a towarzystwa fajnych babek nigdy za wiele :))))

Do góry