reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Cześć dziewczyny. Wpadam szybciutko się przywitać. Ostatnio krucho u mnie z czasem... Oj, marzy mi się weekend. Może wtedy chociaż trochę odpoczne... Taak, pomarzyć dobra rzecz ;-).
Sylha piękne to Twoje drzewko, masz kobitko talent!
Widzę, ze Wy "koniary" jesteście;-)
Pozdrawiam kobitki.

reklama
Witam raniutko- ale mglisto u mnie, a jak u Was???
Kamea za niedługo święta więc trochę więcej wolnego czasu będziesz mieć. Ja choć teraz w domu bez pracy siedzę to i tak wiele rzeczy mi ucieka, bo się nie wyrabiam- teraz z tym naszym quadem to już w ogóle :-).
Villa- fakt koń tyllko wodę, ale nasze cudo pali tylko miedzy 3 a 6 l na 100km, choć mój M stwierdził, że przy moim jeżdżeniu to chyba z 10 pali :-), oj mam to we krwi po ojcu i braciach
Dobra uciekam do fyzjera

To miłego fryzowania - ja sie wybieram dopiero przed świętami uporządkować swoje kłaczki.

U mnie też dziś mgliście - i to w całej okolicy; zrobiłam sobie rano małą wycieczkę tu i tam; nie ma to jak załatwianie wszystkich pilnych spraw. Ale teraz mam luz - zwłaszcza że ze sprzątaniem nadal muszę czekać i trochę szlag mnie już trafia bo i bałaganu mam juz dość, a i wiem, że przed świętami i tak muszę doprowadzić wszytsko do ładu czyli że potem wszystko na raz mnie czeka :oo2:

Idę zrobić jakiś obiad...

Sylha co tam robisz na glowie ciekawego?
I do kogo chodzisz? moze polecisz? Bo ja wiecznie niezadowolona wychodzę z salonu:wściekła/y::wściekła/y:

Pogoda dzis faktycznie mglista ale wyszlysmy sobie pospacerowac trochę :-)

Kamea oodam ci trochę mojego czasu, mam go naprawdę duuuzo:-)

ona ja chodzę do Inspiration koło hotelu Weneda na 1-go Maja, do Marcina - to kolega mojej psiapsióły i jak postanowiłam po wielu latach hodowania czegoś na wzór długich włosów w końcu ściąć sie na krótko, to zdecydowałam się właśnie pójść do niego. No i tak już zostało ;-) To był też ten pierwszy raz, kiedy zdecydowałam się zmienić naturalny kolor swoich włosów. Teraz znowu zapuszczam i od czasu do czasu coś tam koloruję, ale zawsze wychodzę zadowolona.

Stuk puk- je tu kto?!?!?!?!No chyba Was ten wiatr nie wywiał!?!?!?!?
Meldować się tu po kolei!!!!!!!!!!!
Ja po kawci biore się za mycie podłóg, potem ciasto a popołudniu jak mam nadzieję pogoda dopisze to pędzimy do Winowa na poligon poszaleć na quadzie ze znajomymi :-).

melduję się na posterunku ;-)
Śniadanko wsiamane, trzeba sie brać za jakąś pożyteczna robotę. M jak wróci z pracy i tak narobi mi bałaganu, bo będzie kuł kabelek w ścianie, no ale jeszcze trochę.... Wczoraj mogłam juz posprzątać pierwszą część przedpokoju, nawet z myciem okna, choć trzeba jeszcze ściany pomalować...

Dziś mam ambitny plan rozprawić się z praniem za pomocą żelazka i przebrać pościel, może też starczy mi zapału na uprzątnięcie mojej biurkowej szuflady, w której jest już wszystko, a najwięcej to oczywiście w niej bałaganu :-D. Podłogi u mnie jeszcze trochę poczekają - ja nie Syzyf :no:

Miłego dnia :-)

O szuflada- to u mnie tak całe biurko :-), ale ja zawsze ambitnie czekam aż się nazbiera cała sterta to potem na raz jakoś mam wrażenie szybciej idzie :-). Pościel stwierdziłam, że jeszcze tydzień może poczekać- jeszcze brud sam nie odpada :-), ale za to mam 2 ciecha w piekarniku, mam świetny przepis na piernik świąteczny tani, szybki i dobry- i to przynajmniej mój M zećka bo te typowe pierniki to on jakoś nie bardzo- więc mam w tym roku problem z głowy :-)

reklama
Hello ;-)

melduje sie grzecznie ;-)

za duzo nie popisze bo czasu nie mam :-(

u nas OK. prezenty pokupowane (prawie wszystkie) - do dzieckow przyjdzie Mikolaj ;-):tak:
za sprzatanie musze sie wziac a mi sie nie kce :-:)no::wściekła/y: w dodatku zmywarka mi zastrajkowala - zaraz musze isc z nia pogadac i sprawdzic o co jej kaman :wściekła/y::no:

a tak w ogole to pisze petycje o wydluzenie doby...ja teraz jeszcze z Jasiem na roraty latam to mi tego czasu baaaardzo brakuje na wszystko :-(

koniec marudzenia....

ona ;-) ja chodze do euphorii do Eweliny ale ponoc Adam (wspolwlasciciel) jest super....byl w Ugotowanych na tvn ;-)

dobra...spadam bo sie nie wyrobie....

si ju

Do góry