reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

No i miej tu ambitny plan na dzień - przyjechała mama, pomarudziła po raz tysięczny o tym samym :rolleyes2: i nic jeszcze nie zrobiłam... A teraz głodek się włączył, no i trzeba zająć się obiadem. Ale może tą pościel uda się w międzyczasie zmienić - bez większych strat w kuchni (ostatnio mam niezwykły talent do przypalania wszystkiego, co tylko wrzucę do garnka i zostawię na 5 minut :szok: bez nadzoru :oo2:)
Szuflada może się dzisiaj nie załapać - a zbiera się w niej wszystko od 1,5 roku :eek:. Na szczęście papierkologię mam w segregatorach i ją uporządkowałam jakiś tydzień temu, więc generalnie nie jest źle, ale moje biurko trochę przypomina chlew :zawstydzona/y:, aż cud, że do lapka jeszcze się dokopuję, a rano udaje mi się jeszcze śniadanie do kompletu tu wcisnąć - cóż: chcieć to móc :-D

reklama
Wiesz Villa my kobiety to jednak jesteśmy ogarnięte i pomysłowe :-).
Ale miałam ubaw, bo zadzwoniłam do wujka M, ten się dowiedział, że mamy quada to koniecznie mamy za tydzień do niego przyjechać z nim, bo on musi sobie po lesie poszaleć- facet 72lata!!!!Za....sty jest normalnie jak to się mówi młody duchem:-D:-D, szkoda, że moja mama młodsza nie ma takich chęci do życia, ciągle tylko narzeka tu ją boli, tam kłuje, już ją ostatnio nawet ciotka opr, że ma przestać tak sobie te choroby wmawiać!!!
Dobra teraz jedziemy na poligon :-), mam nadzieję wrócić w 1 kawałku

No i wróciliśmy cali:-):-):-):-), ale dobrze, że zaraz po quadzie zainwestowaliśmy w kaski, bo na tym poligonie to góry, górki i pagórki, ale było super

003.jpgoglądanie TV w/g mojego M :-)

sylha ;-) super fota :-)
M pewnie bedzie mial wymowke - kot go mruczeniem uspil :-D

ide pacyfikowac wyjca...robimy przemeblowanie i nie pozwolilam jej pozamiatac pod szafka - tzn. pozwolilam ale potem poparwialam po niej i schowalam szufelke... sie wsciekla, wlazla pod stol i wyje...juz z 10 minut zawodzi :no::eek:

sylha mój teez tak ostatnio oglądał KSW.... :-D
rubi no to nie musisz iść na żaden koncert, skoro masz śpiewaczkę w domu ;-)
Tak se żartuję, a za chwilę sama będę to przerabiać... :eek:

Ha dobre chrześnica M to się zawsze twarzą do podłogi położy i wyciska na siłę co chwila lukając co też inni na jej fochy czynią- franca ma 1,5roku

reklama
No i jest niedziela. Obiadek się pichci. A po południu relaks z przyjaciółką - ot, chwila wytchnienia i możliwość opuszczenia czterech ścian :-). Mam nadzieję, że spędzacie niedzielę równie miło ;-)

Do góry