reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

NO wlasnie boje się pojsc zeby nie uslyszec,ze mam raka ;/
Podczas ciazy pojawily sie pewne zmiany ktore sugerowaly,ze jestem nosicielem wirusa ale,ze odmian jego jest milion sto pare tysiecy to niekoniecznie mogę miec to najgorsze.
Dwa,ze badanie kosztuje ponad 200zl i moze dlatego ciągle zwlekam bo jednak zawsze znajdzie sie jakis inny wydatek.aczkolwiek to moje zdrowie wkoncu. No niewiem mam nadzieje,ze do konca roku dojde do przychodni.

Ja muszę przyznac się,ze zelazko wyciagam raz na ruski rok. nie ciągnie mnie do niego :-)

reklama
ona radzę nie czekać!!!!!!Ja jestem z jednej strony załamana, że jak przecież miałam w zeszłym roku cytologię i było ok, następna miała być dopiero za lata, teraz się staramy o dzidzię, ale z drugiej strony się cieszę, że doktor to wykrył teraz, bo tak bym czekałą do następnej cytologii jeszcze 2 lata i z pewnością byłoby o wiele gorzej aniżeli jest teraz!!!!!!
Bo teraz w najgorszym przypadku wytną mi część szyjki, a tak słyszałam o przypadkach gdzie poleciało potem wszystko

dokładnie dziewczyny - nie ma co zwlekać - im szybciej, tym większe szanse, że będzie dobrze. Czas nie jest w tej kwestii sprzymierzeńcem - wmiecienie tego problemu pod przysłowiowy dywan nie może przynieść absolutnie nic dobrego. Zdrowie ma się tylko jedno.

Cześć dziewczyny wpadam tylko na chwile. Roboty mam na dwa dni a do jutra rana musze miec wszystko gotowe. Przyszłąm na 6 do pracy i nie mam bladego pojęcia kiedy wyjdę:no: Żeby juz było jutro po południu!
Rubi świetnie, że w nowej pracy Ci się podoba:tak:

Dziewczyny z tymi badaniami macie racje. Absolutnie nie ma na co czekać. Często nam się wydaje, że "pewne" rzeczy nam się nie mogą przytrafić. A jednak. Ok zmykam.
Miłego dzionka.

Sliczne pierniczki!!!

Dziewczyny dawno mnie nie bylo... ciągle zajęta... Trzymajcie dzisiaj kciuki bo egzamin z prawka zdaje!!! Boje sie jak nie wiem co.... :(

No niestety nie tym razem ale kolejna szansa w przyszly czwartek.... Podłamana jestem tym ze sie nie udało :( wiele zależało od tego egzaminu... No ale cóż najwidoczniej nie jestem jeszcze gotowa do "samodzielnej" jazdy. Trzymajcie kciukasy za pare dni :) \bo na pewno sie przydadza!!

BUziaki dla wszystkich i życzę przyjemnego weekendu

reklama
ewuniaf nie martw się - następnym razem będzie lepiej; ja też trochę się nachodziłam na egzamin (już ładnych parę lat temu), a na ostatnim usłyszałam od egzaminatora, że jestem świetnym kierowcą (aż mnie korciło zapytać, dlaczego w takim razie jestem tu po raz n!?) i do dziś wiele osób mi mówi, że nie jeżdżę jak baba :-D. Jeszcze przyjdzie ten dzień ;-)

Do góry