reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Nie no następna urzędaska ;-).
Ja jeszcze godzina i do domciu :-), :-), :-),
mam nadzieję, że M mnie nie wyśle po balustradę do ocynkowni:crazy:, chcę jechać pozaglądać za stroikami na 1 listopada,

reklama
Bry ;-)

wstawać śpiochy!!!! 9:00 godzina a tu cisza?

wstajemy i pijemy kawę!!! macie...15 minut żeby się tu z kawką zameldować :-)

Tak jest Pani Moderator :-),
Kobito ja dzisiaj o 6 wstałam, ale chętnie bym tak poleżała do 9.....hmmm
A jak tam zdrówko- chyba już ok skoro z kawą latasz?!?!
Aha - kawkę piję już drugą :-)

rubi spoko loko... luz ponton...
Mam pytanie do znajacych się na ospie wietrznej...
Jakby to napisać, żebyście zrozumiały o co mi kaman...
Otóż jak długo dziecko zaraża ospą? tzn. mój bratanek jakieś 3 tyg. temu zachorował na ospę i jeszcze wszystkie krostki mu nie zeszły, coś tam jeszcze ma... Jego brat ma urodziny i bratowa normalnie robi imprezę i zastanwiam sie czy ona przypadkiem na głowę nie upadła i nie myśli o innych dzieicach, czy może już na tym etapie dziecko nie zaraża? Nie wiem czy zostać z juniorem w domu? Nie chce, żeby złapał tego syfa.

Kamea ;-) z tego co pamiętam ospą zaraża się jakoś do 10 dni (nie jestem pewna)... ale 3 tygodnie to bezpieczny okres...bratowa nawet jak na głowę upadła to nic jej się nie poprzestawiało :-)
poza tym ospa to nie syf tylko zwykła choroba wieku dziecięcego ;-) i zawsze lepiej jak dziecko przechodzi ją w młodszym wieku... syn koleżanki chorował na nią jak nie miał skończonych 18 mies. i wszystko było OK ;-) więc bawcie się dobrze na imprezie ;-)

uff... ulga... rubi wiem, że lepiej jak dziecko przechodzi takie choroby w młodszym wieku ... ale jak tylko pomyśle, o ospie to zaraz mam wizje blizn, które mi zostały po tej chorobie. Pamiętam, że swędziało jak nie wiem co, ale byłam na tyle duża, że wiedziałam, że nie można drapać krostek... Ale i tak kilka rozwaliłam podczas snu i mam kilka pamiątek... Teraz pewnie te maści na krostki są lepsze niż sto lat temu i dziecko nie odczuwa swędzenia... ;-)

reklama
Do góry