reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Patusia ;-) wchodzisz w swoj profil, POTEM W PANEL KONTROLNY, EDYCJE SYGNATURY - TAM W OKIENKO WKLEJASZ LINK DO SUWACZKA I ZATWIERDZASZ ;-)

sorki za capsa... nie mam czasu poprawiac ;-)

ja tez urzedas ;-) zdradzisz gdzie pracujesz???

reklama
Sylha nie taki diabeł straszny jak go malują:) nie ma się co bać, my nie groźne.
Czy wy też miałyście takiego leniwca będąć na l4? W pierwszym tygodniu miałam szał porządków a teraz nic mi się nie chce, cały dzień lecą filmy i komputer. Poza tym codzienna zgaga mnie dobija.
:wściekła/y:
Rozpaliłam w kominku bo zimno coś w domku a za oknem szaro i deszczowo:/

Ostatnia edycja:
Bry...

Ostatnio tylko czytam...mam taki szał w głowie,że mi się myśleć już nie chce-przez tą sprawę z rodzicami...ech

Patusia
-witaj:) jak chcesz coś wiedzieć o opolskim szpitalu to pisz na PW-rodziłam w kwietniu:)))
Sylha-widzę poprawę humorku po urlopie?

Bry ;-)

ja tylko na chwilke... jelitowka mnie dopadla :-( ale musialam odpalic kompa zeby wygrzebac tel do przychodni wiec wpadam sie przywitac :-)

Patusia - napisalam do Ciebie PW ;-) byc moze się znamy ;-) pracowałam w Starostwie na Piastowskiej na przełomie 2003 i 2004 roku ;-) a jak sie nie znamy to pewnie mamy wspolnych znajomych ;-)

Witam się druga ;-)
Rubi- oj żeby szybko przeszło i żebyś dzieciaków nie pozarażała!!!!!!! Jak brat Ci zrobił dostawę to daj znać czy pasują Ci te rzeczy.
Do mnie dzisiaj chrześnica przyjeżdża :-) od maja jej nie widziałam, a teraz zaczęła do szkoły chodzić to wiecie: poważna babka ;-)

reklama
Sylha... Jasiek haftowal w sobote w Z wiec jak ktos kogos zarazil to on mnie a nie ja jego ;-)
dr B od 11:30 dopiero przyjmuje :-(
J mi wczoraj wieczorem (yyy... ok. 22:30 bylo) podrzucil plyny i wlasnie piore :tak: a czy bedzie OK to Ci powiem jak zaloze pierwsze ciuszki wyplukane w Lenorze Moni... bo ja do tej pory piore w Loveli... nawet Pesil sensitive byl dla niej nie teges... a teraz wysypana jest tez - zobaczymy czy jej sie nie pogorszy....

Do góry