reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam dziewczyny w ten słoneczny dzień:D Widzę, że Rubi od rana szaleje z praniem i tak sobie myślę, że czas najwyższy zabrać się za swoje. Może uda mi się wystawić na taras szuszarkę i na słoneczku wyschnie..hmmm... to jest dobry pomysł:) W takim razie zabieram się do roboty.

reklama
sylha ;-) ja nie prasuje ciuchow... no chyba ze cos wyglada jak psu z gardla wyciagniete... ale to wtedy wyciagam z szafy i prasuje tuz przed ubraniem
raz w zyciu mialam zaciecie do prasowania...jak bylam w ciazy z Monia...zar sie z nieba lal, my na ostatnim pietrze w bloku a ja jeszcze żelazko odpalilam i zawziecie prasowalam male dziewczynskie ubranka :-)
w takiej sytuacji jak sama chyba rozumiesz Twoja propozycja została rozpatrzona negatywnie ;-)

a poza tym mam jelitowke i 3 dni zwolnienia :-p wiec pras(c)owac nie moge :-p:no:

Dziewczyny chwilowo brak mi czasu na pisanie... Wybaczcie :(

Wpadam pochwalioć sie ze teoretyczny zdany bezbłednie i 10 listopada mam praktyczny:-D:-D:-D hurrrrrraaa
Rubi jak jelitówka??? MInęła już???
Patusia witaj!!!!
ona ja na piwko zawsze chetna ::))):-)

reklama
Częśc kobitki :-)

Ewuniaf gratulacje i trzymam kciuki za praktyczną część:tak:
rubi zdróóóóweeeczka!!!:tak:
patusia, rubi ja też byłam urzędaską w starostwie tyle, że w strzeleckim. ale od 2 lat jestem sprywatyzowana;-) Ale sentyment do poprzedniej pracy został ogromny. Pracowałam ze świetnymi ludźmi.

Ja się dzisiaj wyeksploatowałam maksymalnie ... już nie moge patrzeć na te papierki... czykam już tylko na 15.
Miłego dzionka dziołszki:-)

Do góry