reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ona moj brat ma xlandera i sobie chwali, a innych nie znam, wiec sie nie wypowiem. Najlepsza rada to naucz małą chodzic i wózek masz z głowy:]

kamea ja tez mam sporo roboty na podwórku, latem sadzenie, plewienie itd a jesienia tez sie troche znajdzie. Tyle ze u mnie rodzice i maz zdrowi, i wszyscy cos robimy. Za to dam spada tlyko na mnie:)

ewunia nie przejmuj sie, ja mam tylko jednego syna, nie pracuje i tak tak dom ciagle sie bałagani:)

reklama
Gimpelka masz podwórko??jaaa ale fajnie :(:( a ja gnieżdze się w tym mieszkaniu ;/ brakuje mi mojego domu rodzinnego na wsi.

Kamea jaki masz model?

Ewuniaf!!! zdrówka!!!!

no nawet mnie nie dołuj ;/;/
jak to milo wstac o 8 rano i slyszec jak facet obok robi remont ;/

tylko ty mieszkasz z rodzicami a ja chyba bym tego nie wytrzymala..chociaz..to tez zalezy jacy są ci rodzice :)

Hej:-)
Witaj gimpelka znowu:-)
Ja tez ostatnio cos słabo zaglądam, ale obiecuję się poprawic.
Aleks daje ostatnio popalic, ze hej. Własnie miał kare, bo pobazgrolił nasze białe krzesła różowa kredką:szok:. Normalnie myslałam, ze zawału dostane:dry:
A teraz wcina makaron i wlasnie przyszedł, zeby Go wziac na rece, ale uratował mnie P, bo własnie wrócił z pracy:-p

onajest fajnie, rodzice mieszkaja pietro nizej. JEst fjanie, jak nie chce mi sie siedziec samej to ide do mamy na kawe albo mama do mnie, poza tym kazdy mieszka osobo. Jest w sam raz:)

wsumie racja, mozna zawsze z mamą sobie poplotkowac, poprosic o pomoc w roznych sprawach, im mozna pomoc, jeszcze jak mowisz,ze jest milo to juz w ogole super. U mnie kazdy z rodzicow mieszka gdzie indziej ;/

Witam:)

Tyle naczytałam,że nie wiem jak odpisać:)
Sylha...3 lata się staraliśmy o Dorka,było wszystko tak jak powinno i echo.Wiem,że łatwo mi teraz pisać,ale troszkę wiem co czujesz i nie wolno się poddać...

A z nowinek,to nie wiem czy czytałyście o Polakach w Portugalii,których biuro oszukało?
W każdym bądź razie-dziadkowie tam są z nimi:szok:

Dorek przewrócił się dzisiaj na plecy i cieszył się jak szalony:-D

reklama
A Mój Smyk jeszcze nie spi, tylko szaleje w łóżeczku:dry:
Sylha :-(
Ona ja mam spacerówkę baby design walker i jestem bardzo zadowolona i Aleks tez lubi w tym wózku jezdzic, bo w bartatinie spacerowej nie chciał.
Madzialena ja mam chustę z lenny lamb i tez uwielbiałam nosic w Niej Alusia. teraz juz za duzy kloc z Niego wiec jak cos to biore ze soba MT:-) a i gratulacje dla Doriana. Teraz to juz bedzie sie turlał po całym domu:-D

Do góry