reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

czesc dziewczyny ;-)

malz dostal telefon i chyba tylko dlatego pojechal juz sobie do pracy - obaj jak tylko oczka im sie otwarly zajeli sie torem i jego modernizacja :-)
wczoraj podstawiali klocki drewniane a dzis udoskonalali go za pomoca klockow lego ;-)

Amelkowa ;-) przed chwilka dostalam @ zaraz dopisuje do listy ogolnej ;-)

daggy ;-) czy to lekarstwo na koli, ktrego zapasu nie zrobilas to sab simplex czy jakos tak? slyszalam ze rewelacyjny preparat - jak go podawalas to kolki mijaly?

Marcik ;-) hmmm.... wczoraj Cie w ogole chyba na forum nie bylo... w niedziele miala byc rozmowa z TZ na temat domu - mam dwie opcje:
1. albo sie pozabijaliscie
2. kupujecie dom ;-)

mam nadzieje ze ta druga opcja jest wlasciwa ;-):-)

OK. zmykam ;-)

reklama
Rubi faceci to są takie duże dzieciaki , u mnie jak jeden kupuje helikopter sterowany to drugi (czyt. duży) musi też mieć.....
A to lekarstwo to Lefax ale składnik ten sam co Sab , u nas trochę pomaga, nie całkiem ale pomaga.Ja podaję jeszcze Debridat.

Amelkowa dziś nowy dzień więc może nastawienie mam lepsze :-);-)

hi ;-)

mialam dzis wychodne ;-) pojechalam do Scandii i dokonalam tam epokowego odkrycia!!! dzis byla promocja "wszystko za 50%" no i znalazlam ubranka po 4 zl za sztuke - bodziaczki nawet na wczesniaki... normalnie chodzilam tam jak kazda rzecz byla za 3 zl. a dzis przeciez za body zaplacilam cale 2 zl ;-)
to liczenie co gdzie taniej daje rezultaty ;-) a swoja droga to nie wiedzialam ze te ciuszki sa takie tanie... Jak kiedys szukalam czegos dla Jaska to wydawalo mi sie tam drogo... w piatek musze tam znow leciec bo bedzie nowa dostawa ;-)

o ile bede jeszcze na chodzie bo moj kregoslup po ponad tygodniu siedzenia w domu dal mi dzis do zrozumienia ze na takie eskapady trzeba go przygotowac ;-) a przeciez bylam tylko w Scandii i Baby Blue...

jutro badanie na toksoplazmoze... w czwartek i w piatek chcialabym znow do Scandii... dam rade???

poki co efekty dzisiejszego wypadu to jeansowe gatki dla matki, kaczek (okazalo sie ze to ON bo ma krawacik) dla synka oraz pajacyk, bodziaki kopertowe i plaszczyk jeansowy dla zapakowanej ;-) ten plaszczyk to w rozmiarze 92 ale... nie moglam sie oprzec ;-)

jak myslicie... kiedy tor wyscigowy sie moim chlopakom znudzi bo obecnie jest rozlozony w duzym pokoju w samym wejsciu - dzis delikatnie tracilam jakas czesc i myslalam ze mnie przez balkon wyrzuca ;-/

OK. pranie mnie wola a wieczorem ruszam na zakupy allegrowe ;-) nie boj nic Amelkowa - maskotka zamowiona wczesniej bo sie aukcja konczyla ;-)

do nastepnego ;-)

ja kupiłam dla mojej gwiazdy cudne baleriniki na allegro...dzis miala na sobie .....boskie a ciuchy cudne mam ze szmateksu własnie

Dobry wieczór, ja przepraszam, że tak wchodzę..." na dziko"
Kilka miesięcy temu się tu pojawiłam , ale późniejszy życiowy młyn odciął mnie i jakoś nie było okazji właczyć się w rozmowę.Więc tylko po krótce:
Daggy, jeśli potrzebujesz SAB SIMPLEX to mam buteleczkę, w ogóle mi nie potrzebną, więc jeśli chciałabyś to jutro odebrać to daj znać: 0694 367 960. Mieszkam w Opolu, na Chabrach:tak:
Pozdrawiam

heh babeczki :-) oooooo dzisiaj ja zaczynam :)

ja teraz też okupuję allegro:-):-) później jak mój A zobaczy przelewy to pewnie wyłączy neta:-):-D:-D no zobaczymy bo jak na razie to początkuję i jakoś tak spodobało się:-D

co do lumpków to jak jestem w domu to spoko mogę iść ale jak już jestem w srodku to normalnie coś mnie dusi i muszę stamtąd wyjść :tak::tak:nie wiem może zapach tych ciuchów mnie wkurza a i jeszcze nigdy tam nic dla siebie nie kupiłam bo jakoś tak chyba nie umiem się tam znaleźć :no:

co do spokania umówiłyście się już ??bo ja obstaję przy sobocie no fajnie by było się zobaczyć :szok:( hehe)

saly hej !ja ostatnio przypominałam sobie wszystkich z piaskownicy i nie moge sobie Ciebie do nikogo dopasować ( dziewczyny Wy nie wiecie ale saly mi napisała że jesteśmy sąsiadkami z tej samej klatki hehe a ja nie mam pojęcia że ona to ona hehe )

Aniulka, oj, z dwa tygodnie temu na ławeczce na placu,tej od strony bloku siedziała strasza Pani, chyba babcia- jej wnuczek szala na placu. Ty chyba przyszlaś z męzem i gadałyście sobie,że Twój synek będzie taki rozrabiaka jak jej wnuczek a w piaskownicy przed Wami bawiło się niemowlę z mama, taka maleńka, jeszcze nie chodząca dziewczynka z mama- to my:-D

co do lumpków to ja przynajmniej raz w tygodniu tam zakupuje. Ciuszki są genialne. Mamy z 2 koleżankami bazę ciuszków dziewczęcych, one mają córeczki starsze od Hani i ja po nich dostaje ciuszki. Więc na lumpku najczęściej kupuje ciuchy dla tych starszych dziewczynek- w końcu za pół roku i tak będą dla Hani;-)

hej ;-)

widzicie dziewczyny jakie to Opole malutkie ;-)

aniulka - nie umowilysmy sie konkretnie jeszcze ale w sobote o bardzo kijowej godzinie ide do lekarza wiec nie bardzo mi pasi ;-(
marcik gdzies zniknela ale Amelkowa bedzie sie musiala do mnie pofatygowac ;-) bo zakupy w drodze ;-) no i nie mowiac juz o Twoich ciastkach ;-) zaraz im termin waznosci minie ;-)

a co do lumpeksow to nie lubie tzw "kopciuszkow" - kosze z ciuchami i grzebanie w nich....to nie dla mnie ;-)
jak bylam na szkoleniu w szczytnie to mnie kolezanka nauczyla jak kupowac, ale tam wlasnie byly lumpeksy z wyceniona odzieza na wieszaczkach - jak w Scandii ;-) do zapachu w samym lumpeksie nie mam nic ale jak tylko wchodze do domu to ciuchy laduja w pralce ;-)

reklama
Czesc dziewczyny.Weszlam sobie poczytac co nowego u Was..ale nawet pisac mi sie nie chce.Ja dalej zapakowana i juz przestalam sie przejmowac wogule.Niech sie dzieje co chce.

Rubi a gdzie jest ten sklep S..... ?

Zycze Wam milego dnia :-) Pozdrawiam

Do góry