reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

inna ;-) a Tobie kiedy by pasowalo przyjechac do Opola???

dziewczyny - myslcie intensywnie nad terminem - ja dzis znikam bo moj lapek jedzie na badania techniczne - mam nadzieje ze wieczorem juz wroci ;-)

3majcie sie cieplo ;-)

reklama
inna ;-) a Tobie kiedy by pasowalo przyjechac do Opola???
Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia :no::laugh2:Jedno jest pewne - w tygodniu odpada, bo pracuję od 9 do 16 :baffled:

U nas w końcu przestało padać, ale ciągle się chmurzy :sorry:
Zastanawiam się czy dawać dzisiaj Oliwce prezent - rowerek czy poczekać aż pogoda się poprawi?? Bo na pewno jak zobaczy ten rower to będzie chciała iść na dwór... A w taką pogodę to ja wolę z nią nie ryzykować, bo dopiero co antybiotyk przestała brać :baffled:

Czesc kobitki :-) Ale ta pogoda w balona leci...raz pada a za chwile slonce swieci :-D

Wiecie,moja kolezanka wczoraj w nocy dostala skurczy..wody odeszly i juz urodzila a termin na 9 czerwiec miala...szczesciara a my coniektore dalej zapakowane :szok:

Amelkowa to zesz miala dzis szczesliwy dzien kochana :-)

Ja nawet dzis w humorze ale ciekawe na jak dlugo..az znow nie zaczne myslec i zalapie dola :wściekła/y:

Moja dzidzia chyba strajkuje :angry:

Pozdrawiam cieplo i milego popoludnia zycze :-)

Helloł ;-)

komputerek wyczyszczony z badziewi i smiega tak szybko ze masssskara ;-)

brzuch mnie boli bo znow lekko przecenilam swoje obecne mozliwosci - wzielo mnie na mycie Jaskowych aut - tych najwiekszych - do wanny zmiescily mi sie az 2 ;-) no i chcac nie chcac musialam sie schylic bo opcja kleczenia przy wannie juz odpada - brzuch za duzy a rece za krotkie :wściekła/y:;-):-)

no ale umylam wehikuly :-) jasiek nawet nie zauwazyl bo najpierw byl zaaferowany grami planszowymi a teraz z tata rozlozyli tor do jazdy samochodzikami... :-)

Jasinski najpierw ryczal przy grze w grzybki (ze nie zebral wszystkich) ale nastepnym razem bylo juz lepiej ;-) stwierdzil ze jutro tez chce Dzien dziecka ;-)

na razie spadam - znow robie symulacje zakupowa bo znalazlam pampersy w bardzo korzystnej cenie i wszystko znow przeliczam - ksiegowa sie ze mnie wykwalifikowana zrobi po tych zakupach ;-)

do "nocki" ;-)

Amelkowa!!! wez no-spe i jak musisz to apap!!! no i PIJ do bolu zeby pozbyc sie bolu! wlaz pod prysznic i polewaj nerke ciepla (ale nie goraca) woda - mi to czasem pomagalo....

a ja mam doła....3 msc minęły a mała nadal kolki....M ma duzo pracy a mnie ręce odpadają...wziął j ateraz na chwilę bo myślałam że się poryczę.......lekarstwo się skończyło a nowego nie zamawiałam bo myślałam ze kolki miną......

Amelkowa ;-) a te rysunki pokazuja ciezarna czy "zwyklego" czlowieka? bo mu to teraz tam mamy "rewolucje" ;-)

daggy ;-) nie wiem jak pomoc <tuli tuli>

Oj dziewczyny brzuchate czasem to myślę jaka laba była jak sobie mała w brzuszku siedziała........:-) a jesczcze lepiej jak to większe było w brzuchu ;-) . Dziś wściekły na mnie bo chciał grę GTa (od 18 lat) i zabroniłam....no to tekst -"a koledzy mają a ja jak zwykle nie".....grrr JAK ZWYKLE ciekawe......i wogóle jest niedobry ostatnio...ech

Amelkowa.....a będzie jeszcze gorzej :tak:
Mnie w 9 msc to bolały nawet paznokcie :-D ojoj fatalnie było

reklama
tatus kupil synkowi na dzien dziecka tor wyscigowy z autkami... synek juz (?!) spi a tatus.... BAWI SIE!!!!
ehhh... jak to jest ze dorosle kobiety - matki nie bawia sie lalkami swoich corek a tatusiowie....

Do góry