reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ona sama dobrze wiesz jak było na początku... dlatego nie powinnaś się dziwić. A na ploty oczywiście zapraszamy:tak: Za zaproszenie dziękuje. Ostatnio jestem coraz rzadziej w Opolu, ale kto wie, może kiedys wypijemy wspólnie kawe ;-)

reklama
klaniam się w pas :)

Nie chce nic mowic ale nadciaga do nas okropna wielka ulewa, burze i totalny kataklizm. Dzis mama zadzwonila, przez Wawe przeszedl isnta masakra.
Gnalam do banku na koszyka bo balam sie,ze mnie złapie, spocilam się jak mops az mi glupio bylo (kiepski antyperspirant) a deszczu niema. o oby przeszlo bokiem

A ja chciałam dzisiaj dla zdrowotności wybrać się rowerkiem do bratowej an farbowanie moich siwków. Nic, trzeba będzie wyjąc auto z garażu:eek:

wiem Kamea jak bylo wczesniej..;/

Ja ostatnio zapragnelam zmiany..przyszla moja fryzjerka,pofarbowala wlosy, walnela pasemka bląd...efekt koncowy? mialam pas startowy przez cala glowe, wygladalam jak idz i nie wracaj:-( doszlam do wniosku,ze od dzis sama sobie bede farbowac bo nigdy nie zdarzylo mi się trafic na dobrego fryzjera. Owa fryzjerka pracuje w jednym z salonow fryzjerskich w Opolu, więc uwazajacie :)

hej:-)
Rubi ja tez mysle ze fajowo z ciuchami, skoro sie miescisz to napewno nie jest zle, a zreszta ja widziałam Cie na zywo i nie sadze zebys miała za duzo kg:-), a jak tam Monia i jej kaszel? trzymam kciuki zeby to nie było nic powaznego:tak:
Eh ja tez musze zafarbowac włosy ale sama nie wiem na jaki kolor...
A tak wogóle to jestem totalnie zasmarkana, normalnie masakra, P idzie na druga zmiane do pracy i mam nadzieje ze Aleks mnie nie wykonczy:-)

Ja mam swoją fryzjerkę od wieeelllluuuu lat. Jest nią moja bratowa;-) Na szczęście mam do niej i jej nożyczek pełne zaufanie. Już nie raz "w ciemno" siadałam u niej na fotelu i nie musiałam pokazywać sie ludziom w czapce;-) Chociaż raz mi się zdarzyło, że bratowa była na wakacjach a ja szłam na wesele i chciałam jakiś fryz... Poszłam do innej fryzjerki. Powiedziałam, że chce jakąś skromną fryzurkę, włosy tylko w połowie spiete.... A ona zrobiła mi taki kok, że głowę miałam większą od własnego tyłka:szok:

napiszcie mi proszę bo ja jestem zbyt ciemna chyba w jaki sposob mogę ustawic suwaczek?

EDIT:
Ooo zrobilam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej dziewczyny, ale szalejecie z pisaniem :-).
Rubi- chętnie spotakałabym się z Jeckiem, bo po 1- wieki go nie widziałam a po 2- fajnie sie z nim gadało :-). no to koniec konspiry.
Kamea- ty mi o takich babsztylach nie pisz, bo znam jedną osobiście (Rubi może też- bo też ze Ź)
gołymi rękami bym mogła udusić!!!!Nie chcesz dzieckaok wiele par czeka na dzidziusia, ale to przynajmniej nie niszcz mu życia przed życiem. Czytałyście w trybunie zimą było o klientce ze Chróścic co dzieci w ogródku zakopała???GRRRRRR jak tak można- trzeba mieć naprawdę niepokolei w głowie- przecież to jest życie!!!! Ja się cieszę, że tej co0 znam odebrali w sumie 3, najstarsza ma 7-8 lat i podobno nadrobiła wszystkie zaległości, ale w wieku 3 lat nie chodziła, nie mówiła, robiła w pampera!!!!Matka ją włóczyła w wózku po knajpach i karmiła piwem i chipsami!!!!!

reklama
Kamea ;-) rozbawilas mnie ta glowa wieksza od tylka :-D :-D :-D
ja mam pecha do fajnych fryzjerek...chodzilam na Rynek do Pani Agnieszki...no i kiedys okazalo sie ze juz tam nie pracuje :-( a babole nie chcialy mi powiedziec gdzie ja moge znalezc ani dac tel... :-(
potem znalazłam fajna fryzjerke - szok bo nie rownala godzinami...ciach, ciach, suszenie i gotowe ;-) no i wlosy mi sie same ukladaly :tak: ale urodzila dziecko i zlikwidowala salon w Opolu :-(

no i teraz szukam kogos kto mnie ladnie zetnie...boba chce ;-) :tak:

Do góry