reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Cześć Kobitki.
Ale ciszzzzaaa!!!
Ewuniaf siwymi włosami się nie przejmój. Ja nie mam nawet 30 lat a jestem już tak siwa, że nie mogę nie farbować włosów...:-( Zdrówka dla Kasi.

reklama
Ewuniaf i jaki sobie kolorek sprawiłaś ? :-)

Kamea przyznaj się ile Ci latek do 30stki zostało? ;-) i gratki dla małego za piękny rozwój, ciesz się z tego :-)

Kamea , Arcobaleno ja w lutym skończe 28 lat:-D (i mam trojke dzieci:-D)

A z kolorkiem to nie miałam wielkiego wyboru bo naturalny mam bardzo ciemny brą taki prawie ze czarny a nie chce rozjaśniać wiec zrobiłam sobie taką ciemną wiśnie w sumie to zrobiły sie jeszcze ciemniejsze tyle że maja ładny wiśniowy kolor w słońcu!!!!!
Byłam właśnie z Hanią na szczepieniu. teraz pora sie obiedkiem zająć :)

Arcobaleno no jesteśmy nie da sie ukryć ale czasem jak ide z tą moją trojca po mieście to czuje sie jak stara baba:-D

A tu znowu puuuusto

pozdrawiam wszystkie :)
ide dopić moje wieczorne pifko :)

Kurcze dziewczyny Wy to rzeczywiście szczawiki młode, a już taki bagaż doświadczeń!!!
Mi to w marcu +++ stuknie, a tak zawsze marzyłam, że do 30 będę mieć dziecko, niestety, nie uda się:-(

Witam!!!

Sylha na pewno doczekasz sie swojego maluszka:tak: Nie wiem jak długo już sie staracie ale wiem jak to jest moja Kasia nie była zaplanowana ale o Michała staraliśmy sie długo i nie obyło sie bez leków stymulujących jajeczkowanie itd Wiec trzymaj sie i myśl pozytywnie!!! Trzymam kciuki!!!

Kamea to my równolatki!!!!

Oj a mnie dzisiaj znowu głowa boli , znów mało spałam i już mam tego wszystkiego powoli dosyć..... M. w pracy, Kasia biega po ogrodzie, Michał sie nudzi a Hania najchetniej cały czas isedziałaby na kolankach- tyle że w domu kupa roboty i obiad trzeba przygotować....
Wlece zobaczyć co u was pewnie koło 13 jak Misio pojdzie spać...
Miłego dnia dla wszystkich!!!

reklama
Do góry