Anik przebiłaś wszystko czekaniem na skarpetę No to teraz kolej na to,zebyście mnie odwiedzili,bo to niesprawiedliwe ciągle u Ciebie burdel robić dzięki za pyszna kawkę i co złego to nie my Maciek również zachwycony i tym ,ze Karolka i że Ola i Wojtuś i Beta,jak ogłądał później Martę to cąły czas mówił "takiego Karolka ma" No i przez te wrażenia zasnąć nie mógł i w nocy też do niego latałam
Daggy no właśnie te foty pokaż
Kamea ty sie tez pokaż w nowej fryzurce.
Amelkowa oby wyniki wyszły dobre.Jeździka wczoraj nie zostawiłam u Anik ,bo zapomniałam,ale dzisiaj jej podrzucę,bo Ty jutro będziesz nie?
Ja od rana mam nerwa,tzn juz od nocy,bo kursowałam do młodego,który sie ciagle rozkopywał.Mnie po takich balach nocnych strasznie głowa boli,więc już dzisiaj zarzuciłam 2 ibupromy.K mnie na dodatek w sumie już wczoraj wkurzył,a dzisiaj doprawił,więc mam nerwa okropnego
Daggy no właśnie te foty pokaż
Kamea ty sie tez pokaż w nowej fryzurce.
Amelkowa oby wyniki wyszły dobre.Jeździka wczoraj nie zostawiłam u Anik ,bo zapomniałam,ale dzisiaj jej podrzucę,bo Ty jutro będziesz nie?
Ja od rana mam nerwa,tzn juz od nocy,bo kursowałam do młodego,który sie ciagle rozkopywał.Mnie po takich balach nocnych strasznie głowa boli,więc już dzisiaj zarzuciłam 2 ibupromy.K mnie na dodatek w sumie już wczoraj wkurzył,a dzisiaj doprawił,więc mam nerwa okropnego