reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa najwazniejsze, ze spełnia oczekiwania :tak: i czy ja wiem hymmm 3-drzwiowa nie taka mała;-).
Ja mam taka drewniana starą szafe do renowacji, po prababci, u babci w piwnicy ja znalazłam ... moze kiedys znajdzie się dla niej miejsce i kasa na odnowe, bo sama próbowałam ale mi nie szło z drzwiami:-(, podłoga i sufit pieknie sie wyszlifował :tak:

Wy macie fajnie w tych nowych blokach, ze od razu w przedpokoju przewidzane są miejsca na szafy wnękowe i gdzie indziej juz duzych szaf nie potrzeba :tak:. Nie to co u mnie na baraku, przedpokój szeroki aż na 1,20m :angry: i co tam wstwawic :baffled:. Dlatego dobudowałam drugi:-D i tam jest juz miejsce na szafe :-p

reklama
Czasem taka wielka szafa to dobre rozwiązanie ;) My w sypialni specjalnie drzwi przesuwalismy aby własnie cała sciane zabudowac i miec z grzywki ;) moja wneka w przedpokoju dosc spora jest bo 1,8m szeroka :) tam maja byc rzeczy mniej potrzebne, kurtki, buty i tez odkurzacz i temu pochodne ;) tylko kiedy szafy powstaną zobaczymy ;/

My też na wariackich papierach żyjemy, mało mebli, garderoba dopiero w planach ehhh
Tysiące rzeczy na podłodze i w pudłach się wala :-/

Dzień doberek :-)
Czy Wam się tez tak dzieci śnią? Dziecko w dzień, dzieci w nocy, nie wyrabiam ;-)

Cześć dziewczyny;-). Mimo, że dziś sobota to Alkowi to nie przeszkadza, więc pobudka była 6:20, bo syn leżał na brzuszku w łóżeczku i przyglądał nam się przez szczebeleki z miną "wyciągnijcie mnie stąd":-D
Kurcze a z racji tego, że jest chory i mniej jada to znowu zaczął się budzić w nocy na butle:confused2:, mam nadzieję, że jak wyzdrowieje to znowu będzie spał całą noc:-)
A co do umeblowania, to jak już pisałam, My póki co wynajmujemy mieszkanie, więc tak naprawdę tylko parę rzeczy jest naszych, w tym większość Aluśka:-), a już się nie mogędoczekać, jak będę urządzać Nasz własny kącik:tak:
A i trzymajcie kciuki bo na 11-tą mykamy jeszcze dzisiaj do neurologa:tak::-)

Hej!
ja tylko wiaterek zrobię.
Myśmy też o 6.30 wstali,ale Maciek maruda zasmarkany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Piszę Wam odrazu żebyście zdecydowały czy przyjdziecie i czy z dziećmi.W prawdzie chory nie wiadomo jak nie jest,ale nie chciałabym żeby któryś dzidziuś wyszedł od nas z bonusowym katarem.
Jak by co to my jesteśmy w domu,salatka już zrobiona :sorry:i nawet fototapeta naklejona:-p
Ewentualnie znow będziemy musiały to przełożyć:sorry::-(
Dajcie znać.

Agita
powodzenia u neurologa!
Arcobaleno nosidełko czeka,a Atrium jest na malince,widziałam,ze Agita Ci już wyjaśniła jak trafić:tak:

Madzia ja melduję swoją gotowość do przybycia:-), Mój Aluś też chory zostaje w domku, więc ja przybędę sama w delegacji:-), ciasto czeka, soczki tez, ale oczywiście jeśli większość nie zdecyduje się przyjsc ze względu na dzieciaczki to spoko, w inny termin też się wpasuję:-)

Arcobaleno nie masz za co przepraszać,bo to w sumie ja powinnam:sorry:.Kurde taka szkoda,że tak wyszło,ech:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agita spoko wpadaj,nawet ja większość się nie zdecyduje,a kiedy indziej jak wszyscy będą mogli to weżmiesz też Aluśka i m:tak:Najwyżej weźmiemy ciasto,salatkę i przeniesiemy się do Anik,zeby jej towarzstwa dotrzymać,bo sama z dzieciakami będzie:-D

Rubi dzwoniła ,ze też nie przyjdzie ,bo Jasiek pociągający:sorry:

reklama
Do góry