reklama
3dni mialam twardy brzch...ale to chyba przez problemy jelitowe., ale przeszlo juz. mam tez skurcze jakies nieregularne a dzis mnie boli krzyz. czy to wszystko jest normalne w 21tc? czy zadzownic do gina? i mam sie niepokoic?
Agita będą dobre
Laski powiedzcie mi ile kosztuje panstwowe przedszkole w Opolu? Dzis gadałam z babka na wsi i mowi, ze ona za syna tu płaci 150zł, ale to jest drogo bo jej córa chodziła niedawno to płaciła za nią 80zł :O
najpierw sie zapytaj jak dlugo dziecko w przedszkolu bylo... ile posiłków "zaliczyło"
no i każda gmina ma swoje ustalenia... wejdź na stronę UM w Opolu i tam jest uchwała RM... nie pamietam teraz ile to wychodzi ale jest uzależnione od najniższej krajowej...
my za cały dzień płacimy ok 250zł (z wyzywieniem)...a koszt wyzywienia to chyba 3,70 dziennie ale tez nie jestem pewna...
a tak w ogóle to DZIEN DOBRY :-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Cześć
Hiox Rubi ma rację, poza tym wiem że u nas w przedszkolu można dzieciaczka do 13tej lub dłużej trzymać, i że dodatkowe zajęcia można wykpić więc cena będzie inna.
Hiox Rubi ma rację, poza tym wiem że u nas w przedszkolu można dzieciaczka do 13tej lub dłużej trzymać, i że dodatkowe zajęcia można wykpić więc cena będzie inna.
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
aga107 ja niestety Ci nie pomogę bo takich dolegliwości nie miałam w czasie ciąży. Jak masz się czuć spokojna to lepiej zadzwoń do ginekologa
Hiox
Fanka BB :)
Rubi ten mały jest w przedszkolu do 16 godziny - cały dzien. Ona cos mowiła o dofinansowaniu przez gmine, a to czołówka najbogatszych gmin w Polsce. 250zł to tez jeszcze nie tak tragicznie. My chyba damy Kubcia do tego przedszkola integracyjnego na Prószkowskiej.
Decyzja zapadła, jade dzisiaj z synem do pediatry, niech rzuci na niego okiem jak mam sie zamartwiac. Moze jakies badania zleci lub nas skieruje do innego specjalisty. Na wizyte skoczymy wieczorkiem, on ma dzisiaj czas wiec nas spokojnie poogląda ... a ja juz mam nerwa
Decyzja zapadła, jade dzisiaj z synem do pediatry, niech rzuci na niego okiem jak mam sie zamartwiac. Moze jakies badania zleci lub nas skieruje do innego specjalisty. Na wizyte skoczymy wieczorkiem, on ma dzisiaj czas wiec nas spokojnie poogląda ... a ja juz mam nerwa
To trzymam kciuki za dobre wyniki, a dlaczego te badania??
Badania robimy, bo Aleks miał anemię i ostatnio przed szczepieniem robiliśmy i wyniki były już OK, ale pediatra powiedziała, ze lepiej powtarzać badanie co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy anemia znowu się nie przypląta, No i ostatnio też wyszło Mu ostatnio coś podwyższonego w siuśkach, nie pamiętam co to było i nie było to nic groźnego, ale też pani doradziła żeby powtórzyć badanie:-). Za chwilkę lecę odebrać wyniki i jedziemy do drugiego neurologa na wizytę. Napiszę poźniej jak było (a boję się jak cholera)
I dziękuję za trzymanie kciuków dziewczyny
aga ja tak miałam ale na początku ciąży, ale później doszły jeszcze krwawienia i wylądowałam w szpitalu z krwiakiem, ale mam nadzieję, że u Ciebie to nie to. Ja miałam ogólnie ciąże zagrożoną więc u gina byłam prawie co tydzień albo i częściej i na Twoim miejscu, jeśli Cię coś niepokoi to lepiej iść i sprawdzić:-)
Hiox mam nadzieję, że u lekarza będzie wszystko OK. Daj znać jeśli będziesz mogła:-)
Ostatnia edycja:
Hiox
Fanka BB :)
Hiox mam nadzieję, że u lekarza będzie wszystko OK. Daj znać jeśli będziesz mogła:-)
Tez mam taką nadzieje ... jak ja nie lubie po szpitalach łazic.
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Nikt nie lubi szczególnie ze swoim dzieciątkiem. Daj znać jak poszłoTez mam taką nadzieje ... jak ja nie lubie po szpitalach łazic.