reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
dzięki dziewczyny :-) jesteście WIELKIE :-)

Franek "sprzedaje" więcej fantów :-) więszość moich póki co więc jest szansa odbioru osobistego :-)

nogi mi wchodzą nie powiem gdzie... piechotką z Centrum na ZWM do przychodni i z powrotem :-) Jasiek dzielnie szedł i nawet nie marudził ze go nogi bolą :-)
Monia zniosła szczepienie nad wyraz dobrze...płakała przez chwileczkę a potem chichrała się z Jaśkiem :-)
zaświadczenie o karmieniu piersią mam - w poniedziałek lece z wnioskiem o przerwy na karmienie :-) i do lekarza medycyny pracy - o ile zatrudnią jakiegos... poki co lekarz jest na L4 a zastępcy jeszcze nie ma...

zmykam pacyfikowac dzieciarnię :-) looknę pozniej co u Was ;-) papa

Rubi eh Monia to dzielna dziewczyna:-). My idziemy z Alkiem w czwartek, ale w poniedziałek jeszcze musimy skoczyć na badanie krwi i siusków, więc już mam stracha, bo Alusiek bardzo nie lubi kłucia:-(

hej kobitki
Rubi ja też kupiłam cegiełkę ale nie zapłaciłam od razu i teraz nie wiem czy przelać na konto czy jak??Bo ta aukcja nie ma info o płatnosciach .....
Linka posłałam, a jakies fanty tez się znajdą......
Oki zbieramy się na basen.....ide z dzieciarnia na 2 godzinki....a wieczorkiem na rowerki ( jak Ola siądzie mi na fotelik bo wczoraj nie chciała)
A jutro plany do Krasiejowa mamy ze znajomymi, jest ktoś chętny jeszcze?

dzięki daggy ;-)
kaske przelewasz na konto fundacji - na czarwono w opisie aukcji jest :-)

my z wyjazdow odpadamy bo auto to sie tylko na brudzie trzyma :-( wczoraj jakiś Niemiec w R wjechał :-( nasz golf ociosany z kazdej strony :-/

reklama
Rubi a fanty dla Franka to do ciebie podrzucic czy wysłac jego mamie? Ja narazie z tym jestem nie gotowa, cos juz mam, ale ciagle dobieram, mysle ze za 2 tyg juz bedzie komplet :)

Do góry