reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej Babki:-)
Hiox ja uwielbiam bollywood :-):-):-) naprawdę!!!!!!!!!!!

a mi coś komp szwankuje hmmmmmmm spi........... mi się
mam nadzieję że to tylko myszka hmmm ulubiona zabawka Maćka do rzucania i stukania o podłogę.............

myślę cały czas o tej dziewczynie co zginęła w wypadku
smutne te moje myśli..........
dzisiaj Maciek uciekł nam w castoramie i nie mogliśmy go znaleźć MASAKRA!!!!!!!!!!
...............

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobitki
Aga dzieki za butki :-):-) cudne są! jestem zachwycona, aaa i za kawke też :-) noi towarzystwo :-)
Fajne te nasze spotkanka....

My dzis na shreku 3d bylismy- Ola szalała z mamą moją w solarisie :-D:-D
Jestem pod wrazeniem filmu i efektu 3d....no super było.
A jutro plany są wypadu do zoo - aga jak tam dzisiaj byłas w końu w zoo?
Jak ktoś chętny to dawać znać.....:tak:;-)

Arcobaleno witaj! Ja juz zapomnaiłam jak to było- tak szybko to leci , że zaraz zapomnisz o wszelkich niedogodnosciach!
Alleluja Ola układa się do snu , moze sie uda ja przestawic powolutku....:happy::happy:

hej
anik winko wypijemy razem na jakimś spotkaniu, więc się nie spieszy;-) miłego odpoczynku u mamy i mam nadzieje, że Wojtuś zadowolony z chłopięcych ubranek tak jak mamusia;-)
daggy,w zoo byliśmy, mielismy szczęście, bo jak wyszliśmy to zaczęło padać:szok:
a na Shreka tez muszę iść, nie wiem tylko kiedy, bo teraz "niania-teściowa" wyjechała na tydzień nad morze:sorry:
my dzisiaj na rejs po Odrze się wybieramy i na najlepsze naleśniki w Opolu;-)
Arcobaleno witaj,
ja też po mału zapominam jak to jest usypiać dzieci i nie spać w nocy:sorry: moje zasypiają o 20:00 Patryk i do 21:00 Dominik wszystko minie zobaczysz, jeszcze się będziesz wysypiała do 10:00 jak daggy:-D:-D:-D
rubi, a Ty się zajedziesz z tą ręką jak będziesz na raz tyle sprzątała, odpocznij sobie, dzisiaj niedziela:tak:
od poneidziałku do pracy, a ja już myślę jak by tu się z Wami znowu na kawce spotkać:sorry::tak:

Bry...

ale masakra wczoraj byla... graciarnia nadal w chacie bo... miałam bliskie spotkanie 3 stopnia z muszką klozetową.... no jednym słowem - rzygałam jak kot...
najgorsze było to ze R pojechal na poczte w tym czasie, Monia widziała matkę w...kiepskim stanie i jak tylko zaczynałam haftować to mała wpadała w histerię...Jasiek starał się ja jakoś zabawić ale kicha... ani się w kiblu zamknąć nie mogłam bo jak się zamknęłam to wyła jeszcze bardziej ze mamy nawet takie "popsutej" nie widzi... R wrócił i wcale nie było lepiej... wyła tak do czasu aż mi przeszło i mogła się dorwać do cycka...

no i z wyniesieniem gratów trza czekać do soboty :-( a już się cieszyłam że na roczek Moni będzie wyglądało jak u ludzi...:-(

Arcobaleno :-) moja Monia tak zasypiała na mnie... dłuuuugo... teraz też zasypia tylko na rękach - ja stoję, kołyszę ja i śpiewam...niby śpi ale jak za wczesnie chce ja do łóżeczka odłożyć to oczy jak 5 zł... i usypianie w wersji mama SIEDZIE NA FOTELU, kołysze i śpiewa nie przechodzi...MATKA MA STAC!!! nie wiem...ona ma chyba jakiś czujnik wysokości... jak w samolotach ;-) ręka mi już siada ale to nic... jakoś to będzie...:-)

my się tu wszystkie poznałyśmy na forum :-) no...ja 2 osoby (które znałam luźno wcześniej - Hiox i Amelkową) też tu namierzyłam ;-) więc plotkuj z nami, przybywaj na spotkanka ;-) mówię Ci - fajne babki tu są :-) ;-) :-)

Aga :-) jak chcesz na Shreka iść to przywieź mi Patryka ;-) Monia się ucieszy :-) ino daj mi wcześniej znać ;-)

spadam... może coś zjem... tylko co...? ale musze bo wczoraj nie bralam tablety na łapę i mi dziś odpada :-/

miłej niedzieli

hej dziewczyny.
rubi eh współczuję tak bliskiej zazyłości z muszlą kolozetową. Mam nadzieję, że już się lepiej czujesz:-)
Aga a co to za rejs po Odrze?, bo zabrzmiało ciekawie:rofl2:

rubi, mój R wczoraj na smeccie jechał, wprawdzie nie tulił muszli, ale czuł się podle....co wyście w tym aucie wyprawiali:baffled::szok:
Agita rejsy po Odrze są organizowane codziennie, z przystani kajakowej na Odrze od 11-17 godziny a weekend do 18.
rubi, jeszcze ktoś moim szaleńcem się musi zająć, bo on na Shreku nie wytrzyma tyle czasu:no: chyba, że któraś z Was ze mną pójdzie, a dzieci zostawie R;-):tak:
idę sie kąpać, bo szykuje się nam fajny rodzinny dzień:tak:
no i pod Waszym wpływem postanowiłam posprzedawać trochę rzeczy na allegro:tak: i ponieważ postanowiliśmy kupić zmywarkę, to muszę sprzedać Patryka fotelik do karmienia i kupić mniejszy;-)

Aga ;-) ja za moją randkę z muszlą winię skórkę od pomidora - jak tylko wyszła to od razu mi było lepiej ;-)

a z kinem to myślę że Dominikowi by się podobało :-) wezmiecie miejsca na samej górze przy przejsciu to sobie będzie mógł pochodzić i nikomu nie bedzie przeszkadzal ;-)
ale jak nie chcesz to... mogę Ci przechować obu ale to będę musiała mieć R do pomocy bo sama z Monią i Dominikiem to chyba nie dam rady... Patryk i Jasiek luzik ale ten pierwszy duecik mnie przerasta ;-)
w sumie to i tak popołudnia w grę wchodzą bo pracujesz... poza środą, sobotą i niedzielą bo tu już mam zaplanowane połepednia ;-)

a foteliki do karienia wszystkie takie krowiaste :-( moze kup taki który się na krześle montuje :-) FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA DELUXE SEAT (1158583379) - Aukcje internetowe Allegro
Patryk jest grzeczny więc dla Was się nada :-) mi się podoba ale bałam się że Monia mi z niego wypadnie a krzesłem się nakryje więc wziełam taki na szeroko rozstawionym stelażu... i jak wstawiłam do kuchni to.... szybko krzesło wylądowało w pokoju bo ruszyć się nie można było :-(

spadam laski.... Monetta śpi więc ja idę się popluskać w wannie ;-)

post nr 4999 ;-)

ja juz filmów w całosci nie oglądam.... w srode Shreka całego obejrzałam bo w kinie ;-) a w domu to nawet 20 inutowego serialu nie dam rady w jednym kawałku oblookać :-(

Monia jadła dziś z nami obiad = to samo :-) no prawie to samo bo ona miała w wersji gotowanej bez soli :-) jadła z duzego talerza ;-) ziemniaki miała poduszone a groszek, marchewkę i mięsko mogła jeść łąpkami :-) ona zadowolona, szkód brak więc chyba będzie trza garnków dokupić i gotować jak dla nas :-) szkoda ze R nie da się przekonać do gotowania bez soli :-( a przydałoby mu sie przy jego nadciśnieniu... no ale...

reklama
no to post nr 5000 jest mój :-) ileż mozna na Was czekać???

my juz po spacerku... popełzlismy do Lidla po pieluszki dla panny M i...okazało sie ze czynny jest do 19:00...spóźnilismy się o 9 minut...

OK...spadam bo Monia żąda kąpieli ;-)

paaaaaaaaaaa

Do góry