reklama
Arogo
Fanka BB :)
A miało dzisiaj padać
daggy kurde poszłabym na basen, ale nie dam rady sama z 2 takich małych dzieci Dominika samego nei puszcze do wody, a Patryka samego na kocu nie zostawie
zostaje nam basenik u teściów ;-)
daggy kurde poszłabym na basen, ale nie dam rady sama z 2 takich małych dzieci Dominika samego nei puszcze do wody, a Patryka samego na kocu nie zostawie
zostaje nam basenik u teściów ;-)
Hiox
Dziewczyny wy jestescie niezmordowane ;-) praawie codziennie sie spotykacie, ja nie wiem jak wy czas znajdujecie
Madzia ale masz spokojne dziecko, całkowicie zrównowazony chłopczyk ... Kubus musi pojsc do Macka na przeszkolenie
Agnieszka, Aniulka my w jednym klubie ADHD
Na spotkaniu było trzech chłopaków dwulatków Kubus ADHD, Macius zrównowazony i Wojtus ( pierwszy raz poznałam, mama się tu chyba nie udziela) łobuziak ;-). Rózni zupełnie
Madzia ale masz spokojne dziecko, całkowicie zrównowazony chłopczyk ... Kubus musi pojsc do Macka na przeszkolenie
Agnieszka, Aniulka my w jednym klubie ADHD
Na spotkaniu było trzech chłopaków dwulatków Kubus ADHD, Macius zrównowazony i Wojtus ( pierwszy raz poznałam, mama się tu chyba nie udziela) łobuziak ;-). Rózni zupełnie
Arogo
Hiox, czas na przyjemności jest na pierwszym miejscu, a cała reszta poczeka ;-)
Arogo
Agnieszka w sumie tak;-) ... tylko mi poł dnia zajmuje karmienie dziecka, to jest koszmar :-(
ja miałam tak przy Dominiku, więc Ci nie zazdroszcze ale jak mama jest zrelaksowana i wyplotkowana to dziecko tez jest od razu szczęśliwsze ;-):-)
Marta!!! daj Kubie luzu z tym jedzeniem!!! chłopak wygląda całkowicie normalnie więc po co go paść???
jak się parę razy zaplotkujesz i go nie bedziesz futrować to sam przyleci do matki sprawdzić o co chodzi :-)
a jak bedziesz mieszkala w Opolu to spotykac sie mozna przy okazji spacerków ;-)
jak się parę razy zaplotkujesz i go nie bedziesz futrować to sam przyleci do matki sprawdzić o co chodzi :-)
a jak bedziesz mieszkala w Opolu to spotykac sie mozna przy okazji spacerków ;-)
Arogo
o widze, ze internet powrocil super
reklama