reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej!
Witaj Czarna!
Mnie tu tak dawno nie było,że ja tez jak nowa:-D;-)

No my sie odpieluchowywujemy:baffled: Idzie,że tak powiem kiepsko:baffled::baffled:
Młody w domu w te upały nie wytrzymuje,a na balkonie nie chce na nocniku siedzieć,tylko z gołym sikaczem stoi i sie drze do robotników " ej, panowie,cześć!":-D Majtek też nie chce nosić:no:
Wycwaniła sie i z nim wychodze na dwór jak spi,bo wtedy moge pieluchę założyć,ale to dla niego zdecydowanie za mało:no:
No i niestety ,stwierdziłam,ze nie ma co sie psychicznie męczyć(bo ja już nie daję rady:zawstydzona/y:) i zakładam pampka i wychodzimy na plac zabaw.Z reguły wracamy z suchym,lub z prawie suchym,a w domu natychmiast zdejmujemy.
Tylko,że mój mały nie mówi że chce siusiu:no: jak mu podstawie w pore to zrobi,a jak nie to leje gdzie popadnie:crazy: z kupa to samo,choć wczoraj sie czaił przy kibelku i jak juz aczął robić to powiedział "na kibelek" i po części udało sie na kibelku zrobić i kupe i siku,troche było na podłodze,ale i tak nagroda była:-p
Tak sobie myslę,że nawet jak ja bym wytrzymała bez pieluch,to młody pójdzie do żłobka w poniedziałek i i tak mu babki pampersa założą jak sie zleje raz czy drugi.
Trudno,bedziemy jakos pomału sie uczyć,narazie w domu chodzi bez ,a na dwór mu zakładam:zawstydzona/y:

Daggy widziałam cie wczoraj na chustawkach,ale przez telefon gadałaś to nie chciałam przeszkadzac.
Anik wczoraj nie wpadłam,bo nie wiedziałam o której dzieci kładziecie.Kurcze musimy sie cześciej spotykać.Zaraz sobie nr do Ciebie spiszę ,coby na kawke wpadać do póki mam urlop:-p

Dobra zmykam jeszcze na watek lipcowy (oj tam to 2 godziny czytania jak nic) i jakiegos netu poszukać,bo mój szanowny m jakos się za to zabrac nie może,bo ma czas,ale on nie rozumie co to nałóg bb:crazy:

Baj baj,do czwartku.

aaa i najważniejsze Aniulka strasznie sie cieszę,że z Maciusiem wszystko w porządku:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
witaj czarna;-), fajnie, że grono dziewczyn Nam się powiększa:tak:
Dziewczyny niesttey ale mnie nie będzie na jutrzejszym spotkaniu aktywnych mam bo dziś zadzwoniła Pani rehabilitantka, że zwolniło się jutro miejsce i idziemy z Aleksem na ćwiczenia. Mam nadzieję, że na kolejne spotkanie będę mogła pójść:-)

Bry Opole ;-)

Czarna witaj :-)
Aniulka kroplówka, matko jak ty dałas rade :szok:. Sex w wielkim miescie tez lubie :tak:
Madzia byle do przodu ... ja narazie sie wstrzymuje Kubus, nic a nic tego nie czai. Lata po dworze nago i sie pytam milion razy czy chce siury, to nie ... a wystarczy, ze mama pampka załozy i juz siku jest:baffled:. A czesto jak chce to idzie do basenu sie załatwic :baffled:

Nie wiem co mi sie z dzieckiem dzieje, od jakiegos czasu mamy krosteczki na plecach i klacie, myslałam ze potówki, a to chyba jakas wysypka, bo wczoraj przeszła na raczki i nozki :baffled: ... ciekawe od czego to i co to:baffled:

hejka
Hiox, mój Dominik ma to samo, ma wysypke na karku i szyi, ale mi się wydaje, że to od potu :confused: bo to jest w miejscu gdzie mu się kołnierzyk z bluzeczki styka z szyją :tak: mam nadzieje, że mu to nie przejdzie na resztę ciała, może powinnam pójść do lekarza :confused:
dziewczyny, nie wiadomo kiedy rubi będzie miala internet, bo netia pogrywa sobie z nimi, a szans na innego dostawcy internetu w ich okolicy chyba nie ma :baffled:
daggy, może Twój P wie kto tam dostarcza internet????

Agnieszka on od wczoraj ma np na wew czesci rąk od nadgarstka po łokiec - dziwne miejsce na potówki :szok: ... moze to alergia na proszek bo TZ kupił nam polski a my zawsze na niemieckich jechalismy :confused:. Martwi mnie to bo w poniedziałek mamy szczepienie :dry:

Co za net do tej pory miała Rubi? UPC u nich nie ma?

kurcze dziwnie z tą wysypką, muszę Dominika uważnie obejrzeć dzisiaj:tak:

a rubi miała netie, tzn dalej ma, ale maja jakiś problem z nimi:sorry2:, no ale o tym to pewnie ona Wam napisze :tak: mi pisała, że w tym stuleciu chyba netu mieć nie będzie:-(

Rubi uzalezniona od netu, jej R tez - cos wymyślą ;-)

Włanie dostałam sms's od TZ ( szlaja sie gdzies po europie jak zwykle :-p), ze sie wczoraj klima w aucie skonczyła :wściekła/y: nie no super wiadomosc:wściekła/y:. Usmazymy sie zywcem w drodze do Opola na BB spotkanie ... to zamiast mi jakies inne auto na dzisiaj przywiezc :wściekła/y:. Leze szukac cienia dla auta na podworku i otworzyc w nim szyby.

Ostatnia edycja:
hej kobitki
Ale się będziemy smażyc dzis w tej bajlandii!!Tam zawsze jest gorąco ale dzis to chyba bedzie masakra!
Niestety co do netu to nasz kolega dostarcza na kosnego i okolice ale dla jednej osoby to chyba sie nie oplaca ciągnąc na kosciuszki......:zawstydzona/y:
A na potówki to maka kartoflana najlepsza ponoć....Ola raczej nie ma potówek ale tak słyszałam

o Ja tez myslałam, ze klima bedzie :sorry2:

Lecimy na godzine w basenie posiedziec, a potem kupic kilka rolek kabli, aby nie było ze wyjazd czysto 'zabawowy':-p i do bajlandii :-). Juz jestem ciekawa ile Gangster tam wysiedzi :-p bo w 2h wątpie bardzo.

reklama
Witam dziewczyny:-) pozdrawiam
Ja nie z Opola ale z opolskiego :-)
Życzę wam udanego spotkania

Chciałam też pojechać ale niestety 30 km w aucie w takiej pogodzie z małą nia da rady :-( może na następne spotkanie się uda dojechać:-)

Do góry