reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ewcik :-) ciesze sie ze sie nie wystraszylas :-) pisz wiecej o sobie :-) mam nadzieje ze nie mieszkasz na Malince... moze w centrum??? nie byly bysmy tak z agnieszka wyalienowane :-D:-);-):tak:

jesteśmy na etapie poszukiwań mieszkanka, obecnie wynajmujemy :dry:ale rodzicow mam na zaodrzu, wiec to prawie centrum:-D

reklama
Ewcik :-)
ja lubie Zaodrze ;-) tylko teraz wszystkie BB-laski na Malince sie ulokowaly :-) ja jeszcze na ZWMie mieszkam ale przeprowadzam sie do Centrum i gdyby nie agnieszka to bylabym sama jak palec ;-)

a ta dzisiejsza wizyta i usg to u kogo? na pewno wszystko bedzie OK :-) pamietaj fotce :-) o ile filmiku nie bedziesz nagrywac :-)

ja lubie Zaodrze ;-) tylko teraz wszystkie BB-laski na Malince sie ulokowaly :-) ja jeszcze na ZWMie mieszkam ale przeprowadzam sie do Centrum i gdyby nie agnieszka to bylabym sama jak palec ;-)

a ta dzisiejsza wizyta i usg to u kogo? na pewno wszystko bedzie OK :-) pamietaj fotce :-) o ile filmiku nie bedziesz nagrywac :-)

rubi
Opole jest tak male, ze na Malinke masz niewiele dalej niz do mnie, w tym miescie jedynym problemem sa mosty, ktore powoduja niesamowite korki, a gdyby nie to to wszedzie mozna dojechac w chwilke :tak: jak nie ma ruchu to do tesciow do Goslawic jade niecale 10 minut ;-) czyli prawie przez cale Opole ;-)

moja pani doktor niestety nie ma mozliwosci nawet drukowania zdjec, dopiero za miesiac zmienia usg na nowe, bo w tamtym drukarka jej sie popsuła:wściekła/y: ale mężuś zrobi komóreczką jak zwykle;-)

agnieszka chodzi mi o przezierność karkową, kość jarzmową itd żeby wykluczyc zespol downa itd

kobietki, mam pytanko- czy są w opolu jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży?? relaksacyjne itp?? z góry dzięki za jekiekolwiek info:-)

czyli chodzi o połówkowe? ja nie słyszałam o określeniu genetyczne dlatego pytam :tak: ja słabo pamiętam jak to było z Dominikiem, ale jakos mi sie kojarzy, że takie dokładne było w 12 i 20 tyg :confused:
a z Patrykiem na pewno miałam takie dokładne w 20 tyg, w Anglii w 12 tyg sparwdzaja tylko termin porodu i czy jest ciąża pojedyncza czy mnoga.
Ewcik, a co do tego co sie dzieje w Opolu to mało wiem :sorry2: mieszkam tu dopiero miesiąc :tak:

reklama
moja pani doktor niestety nie ma mozliwosci nawet drukowania zdjec, dopiero za miesiac zmienia usg na nowe, bo w tamtym drukarka jej sie popsuła:wściekła/y: ale mężuś zrobi komóreczką jak zwykle;-)

agnieszka chodzi mi o przezierność karkową, kość jarzmową itd żeby wykluczyc zespol downa itd

ja miałam na downa robione badanie krwi :confused: i to sie robi do 13 tygodnia chyba

Do góry