reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi, współczuję :-:)-:)-( A skąd to zapalenie dróg moczowych? Bo ja się na tym nie znam :zawstydzona/y:
A święta jakoś przeżyjesz :tak::tak::tak::tak:

Oliwka pospała 3 godziny :szok: Już myślałam, że ma gorączkę, ale obudziła się szczęśliwa i zadowolona i poinformowała mnie, że musiała odpocząć, bo była zmęczona :sorry:

Teraz wariuje... Już sama nie wie, co ma wymyśleć... Ciekawe do której będzie wojować :cool:

reklama
Hi dziewczyny ;) a ja mam dalej wirusa w kompie :p .........................................................................................................................Aniulka to jednak dobrze myslałam, ze domek wypatrzyliscie ;) za starszyni, zwłaszcza nieogrzewanymi trzeba bardzo uwazac. Przylesie odpadło? ......................................................................................................................... Madzia gratuluje otrzymania pracy :) Mi ostatnio w UP, przy odchaczaniu listy, wciskali super polroczny staz 8h dziennie za 690zł, jakas biurowa robota, oni sa chyba nienormalni, ze ktos pojdzie za taka kase pracowac caly etat :o ............................................................................................................................... Dziewczyny prosze mi tu na forum nie chorowac i zarazek nie roznosic ;) bo jak widac moj komp wszystko przyjmuje na klate :D .........................................................................................................................Syn ma ostatnio turbo, turbo doładowanie po czym, nastepny dzien spi mi do 10 rano i robi sobie jeszcze drzemke 4h :o, ale przewaznie ma turbo, a ja nienadazam za nim :o
.To tak w skrocie z naszego zawirusowanego swiata ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bry ;-)

Marcik ;-) powiem Ci za taki staz za marne grosze to czasem jak zlapanie Pana Boga za nogi :-D czy jak to sie tam mowi (Violetty Kubasinskiej za duzo ogladam:-D:-))
idziesz na staz - najczesciej do administracji rzadowej albo samorzadowej - a po nim, jak sie spodobasz masz ogromne szanse zeby zostac tam na stale :tak::tak::tak: za "normalne" pieniadze

Bry ;).............................................................. Rubi ja mam doswiadczenie w papierkowej robocie, wiec stazu nie potrzebuje ;) a pracowac za koszty pracy nie usmiecha mi sie. W marcu mam kolejny termin na bezrobociu, zobaczymy co tym razem wymysla ;) Ja nie chce jeszcze oddawac Kubunia do złobka i dlatego z zalozenia nie szukam tyry ;) Przeprowadze sie do Opola, Młody w miedzyczasie podrosnie i dopiero wtedy bede szukac :) W sumie za bardzo szukac nie musze bo mam dwie opcje ;)

wiecie co.... ja w ogole swiat nie czuje... narod juz choinki ubiera, okna myje a ja???
ja tylko prezenty porobilam a reszta.... dzien swistaka...:-:)-:)-(

Rubi nic mi nie mow ja nawet prezentow nie mam i miec w tym roku nie bede, tylko dla Kubusia ( rok bez pracy dał sie we znaki nietety :(). Szukałam juz 3 razy na strychu badziewia swiatecznego i znalezc w tym bałaganie nic nie moge. Odnalazłam tylko mała choineczke, która Kubus sie zachwyca i wianek na drzwi, a reszte wciało :o Wigilie u siebie robie a jeszcze nic nie gotowe ;/ ... trudno za rok bedzie lepiej :)

Dzień Dobry.
Rubi, ja nawet prezentów nie mam :zawstydzona/y: Muszę posprzątać, ale nie wiem, kiedy to zrobię, bo mi się po prostu nie chce...
Marcik, no to jeśli masz jakieś opcje i nie musisz szukać pracy to fajnie :tak:
Teraz za staż płacą 690 zł, jak ja miałam staż w Urzędzie Miasta to dostawałam co miesiąc złotych 420 :sorry: i pracowałam od 8 do 15:30 :eek:

U nas troszkę śniegu spadło, więc zjemy zupkę, ja się doprowadzę do stanu używalności i pójdziemy z Oliwką na mały spacerek :tak:

Dziewczyny, podpowiedzcie mi co kupić małżowi na Gwiazdkę?? :sorry: Nie mam kompletnie pomysłu :no: Koszule, bluzy, swetry, koszulki i krawaty odpadają ;-) Perfumy również...Dwie torby i plecak na sprzęt sportowy z logo ukochanego klubu już ma... Już brak mi pomysłów :-( Myślałam o zegarku, ale wiem co się z nim stanie w przeciągu tygodnia, więc raczej odpada... Srebrny łańcuszek też dostał kiedyś... No oszaleję...

A poza tym moje dziecko się wymądrza... I do tego nudzi się jej :eek:
A u mnie pierwsza tura gołąbków się robi, druga czeka na zawinięcie... A ja jestem głodna :-D

reklama
Inna a moze branzoletka, ładne spinki do koszuli, fajny portwel? Facetowi cos kupic to masakra albo wszystko ma, albo nic nie potrzebuje lub mu sie nie podoba ;/.........................................................Ja szaleje na allegro i obkupuje za moja rodzine Kubusia na allegro :D Od taty-dziadka klepnełam fajny tor wyscigowy, od mła obczajam hulajnogi (zdecydowac sie nie moge), a od mamy-babci mam dwie opcje i rozwazam, ktora lepsza. Siora szaleje po C.H. Wrocka wiec mały jak zwykle szmatki dostanie ;)

Do góry