Bry
Dawno mnie nie było, kilka stron do nadrobienia, fajnie fajnie, że forum ożyło
aniulka ;-) Monia czesto tak sobie brode podsikuje bo na brzuchu spi :-) a ja mam taka nieduza ceratke i nie bardzo wiem jak ja ukladac bo Monia dodatkowo "tanczy" w lozeczku i nigdy nie wiem w ktorym miejscu bedzie mokro :-(
mam takie podgumowane przescieradelko ale jakos tak mi sie wydaje ze ten piedny materacyk sie ukisi :-(
a w ogole moja corka potrafi sikac w gore jak chlopak :-)
takie cisnienie ma ze siuski leca najpierw w gore a potem.... gdzie popadnie :-);-)
Rubi a podkłady dla niemowląt kupic nie łaska ;-)
Polecam z Seny niebieskie 90cmx60cm i materacyk będzie ciągle jak nówka
, do nabycia w aptece cena ok 8zł za 5 sztuk ;-)
Wspolczuje kolejnej przeprowadzki, bardzo szkoda bo wiem jak Ci sie w tym mieszkanku podobało:-(. Znajdziecie na bank cos super :-) ... moze na zaodrzu i bedziemy sasiadkami ;-).
Na tym naszym opolskim bb to jakas plaga przeprowadzek ;-) ... ja mam najgorzej bo psy pojdą mieszkac do firmy, a ja zawału o nich dostane :-(
hej Babeczki
umowa przedwstępna podpisana :-):-):-) mamy czas do końca marca a potem???.............. jeny a jak nie wyjdzie to co planujemy??? tak tak wiem- wszystko będzie ok!!
Maciek dzisiaj w przedszkolu tak stuknął o główką o ścianę, że na połowie czoła ma śliwę
, jutro pewnie będzie piekny fiolecik...... bidulek tak się rozpędził z autkiem, że nie zauważył ściany-podobno.
Biedny Macius :-(
Aniulka gratuluje expresowej sprzedazy
... juz się nie moge doczekac, az wyjawisz tajemnice gdzie dom kupujesz, bo na dom stawiam ;-).
Działke zostawiacie czy tez chcesz sprzedac?
Amelkowa widzę, że się szybko opolanka staniesz, M się spisuje
Daggy współczuje kolezance :-(. Padaczka cholerna choroba:-(, tyle szarych komórek mózgu kazdy atak zabija :-(
Ddziewczyny prosze mi tu nie narzekac na bol pleców ;-) ... Kubusia w piatek bolał brzuch, ryk straszny, nic nie pomagało, specyfiki tez nie i matka swoje 13kg od 19godz do 2 w nocy non stop nosic musiała:-( ... plecy wysiadły i kolana wysiadły :-(.
Spijcie smacznie ;-)