reklama
Z tym oduczaniem wózka dzieciaczka to łatwo powiedzieć...ale Hania ma 11 miesięcy i nie chodzi, jakoś się nie zapowiada żeby się wkrótce jednak puściła mebli...więc jeśli późno zacznie chodzić to jednak trochę czasu upłynie zanim nabierze wprawy w przebieraniu nóżkami na dłuższych dystansach.
saly ;-) Jasiek zaczal sprawnie chodzic dopiero jak mial z 16-17 miesiecy!!! mial w koncu prawie pol roku w plecy... w listopadzie 2006 zaczal chodzic sam w na majowy weekend 2007 pojechal z dziadkami w gory, wzieli wozek i ani razu go nie uzyli bo mlody spacerowal na wlasnych nozkach ;-) jak juz to chcial pchac wozek ale na siedzenie w nim sie nie pisal ;-) dziadek zasapany a Jasiek sie pyta "idziemy jeszcze?" :-) ;-)
to chyba kwestia podejscia rodzicow - czasem jest latwiej wsadzic do karocy i jechac - na bank jest szybciej ;-) jeszcze niedawno widzialam ze Jaska kolega z grupy spacerowka sie wozi... a my z nozki na nozke, kroczek po kroczku jak dwa zolwiki powoli idziemy ;-) i nie zebym narzekala - teraz to mi bardzo odpowiada

roznica jest taka ze ja z Jasiem na zakupy chodzic nie musialam, teraz sie nie zarzekam bo moze byc ciezko z dwojka babli - obie rece zajete, jedno w lewo drugie w prawo, nochala wytrzec jednemu to puscic raczke drugiego.... no ale chyba dam rade ;-)
M
Marcik&Kuncek
Gość
Dzien dobry ;-)
Udało mi sie wczoraj na chwilke wyskoczyc na miasto, ubrałam sobie płaskie klapki japonki do latania ( kupiłam je w ciazy, szybko nogi mi spochły wiec nie chodziłam) i to był bład :-( Zdarty mam cały naskorek, a piecze jak cholera
Przeleciałam całe miasto i wyprzedazy pełno, ale aby cos było co bym wybitnie chciała to nie
... chorowałam na jedna bluzke juz 2 m-ce, teraz była połowe taniej wiec przytargałam ją a co
. Wychaczyłam sobie fajne białe galoty, jak ja w nich chudo wgladam 

w koncu w czyms 

.... tez z przeceny
. No i kupiłam jeszcze szpilki na jutro, bo te co mam wszystkie z przed ciazy sa za wysokie teraz dla mnie, łazic w nich nie umiem 

tak mnie nogi bolą
... wiec kupiłam połowe mniejszy obcas i jest luz 

- tez z przeceny
... No i oczywiscie sportowe rzeczy uzupełniłam
... takie zakupy lubie najbardziej, a z okazji likwidacji sklepu ceny jak w niemcach i nie musze liczyc na TZ i jeszcze sobie poprzymiezałam 
Kubus tez cos oczywiscie dostał :-) sweterek w serek z Zary za całe 25zł
Byłam w Scandii tak przeleciałm jak wicher, faktycznie ciuchów dzieciecych pełno, niektóre dorosłe z metkami, ale nic mnie za serce nie chyciło, a ceny wysokie oj wysokie ....
Do fryzjera miałam dzisiaj jechac, ale TZ oczywiscie nie ma czasu sie zajac Małym, wiec mam to gdzies pojde w kucyku ;-) ... ide bo mam tyle rzeczy do zrobienia, ze głowa mała
miłego dnia
Udało mi sie wczoraj na chwilke wyskoczyc na miasto, ubrałam sobie płaskie klapki japonki do latania ( kupiłam je w ciazy, szybko nogi mi spochły wiec nie chodziłam) i to był bład :-( Zdarty mam cały naskorek, a piecze jak cholera

Przeleciałam całe miasto i wyprzedazy pełno, ale aby cos było co bym wybitnie chciała to nie

Kubus tez cos oczywiscie dostał :-) sweterek w serek z Zary za całe 25zł

Byłam w Scandii tak przeleciałm jak wicher, faktycznie ciuchów dzieciecych pełno, niektóre dorosłe z metkami, ale nic mnie za serce nie chyciło, a ceny wysokie oj wysokie ....
Do fryzjera miałam dzisiaj jechac, ale TZ oczywiscie nie ma czasu sie zajac Małym, wiec mam to gdzies pojde w kucyku ;-) ... ide bo mam tyle rzeczy do zrobienia, ze głowa mała

miłego dnia
hej dziewczyny... o jakim spotkanku piszecie? gdzies w terenie? to się piszę....ja wczoraj z kolezankami na plotach byłam i Olcia z nami
az do 21.....
:-)fajnie i jaka grzeczna była....
A własnie teraz chyba zabiore mała i jade po kwiaty na balkon i farby....bo wczoraj zeskrobałam balkob ze starej farby a dzis szybko malnę i juz,.....

A własnie teraz chyba zabiore mała i jade po kwiaty na balkon i farby....bo wczoraj zeskrobałam balkob ze starej farby a dzis szybko malnę i juz,.....
M
Marcik&Kuncek
Gość
Amelkowa super bo but mi nie przykrywa otarc, ja je mam na górze stopy, bedzie widac 
Ja juz nie wiem co zyczy mojemu Gangsterkowi, od rana mu nawijam wszystkiego naj tego tamtego
;-)

Ja juz nie wiem co zyczy mojemu Gangsterkowi, od rana mu nawijam wszystkiego naj tego tamtego

reklama
Dziewczyny....zatkało mnie, jestem tak wściekła i zdumiona, że brak mi słów....
Matka zmarłej Moniki... nie cierpi, bo nie istnieje i nie nie istaniała Monika, to wytwór jej chorej wyobraźni... troll, zwykły ochydny, karmiący się empatią ludzką chory troll....
A ja durna przepłakałam pół nocy....Ale ze mnie kretynka....
Jak ochłonę to napiszę co tam u nas.
Matka zmarłej Moniki... nie cierpi, bo nie istnieje i nie nie istaniała Monika, to wytwór jej chorej wyobraźni... troll, zwykły ochydny, karmiący się empatią ludzką chory troll....
A ja durna przepłakałam pół nocy....Ale ze mnie kretynka....
Jak ochłonę to napiszę co tam u nas.