reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
My do końca wrzesnia mieszkamy na ZWMie, potem, w paxdzierniku, na osiedlu Bolko (jedzie się drogą w kierunku na Groszowice, wzdłuż torów - inaczej nie potrafię tego opisać;-)
Wybierz, która lokalizacja jest korzystniejsza dla Ciebie:)

Witam się z rana. Od 6 w pracy ;P

Villa Ty byś mogła pracować w reklamie duracelle ;) Ja po tym wczorajszym niespaniu, padłam popołudniu jak kawka... Starość nie radość. Na studiach projekty po nocach się robiło i człowiek dawał radę... No ale wtedy człowiek inny żywot prowadził, mniej stresujący ;P

Franiowa musze ino Waszego bloga nadrobić, bo przyznam, że mam zaległości :/

Miłego dziewczny. W końcu piątek ;P

Zgłosiliśmy bloga Frania do konkursu na jednym wózku. Prosimy o głosy
smile-2.gif
Głosować można raz dziennie aż do 13.XII.

Konkurs "na jednym wózku"

Wiecie coo, ja jestem durna, jak nie wiem. Kupiłam dziecku na allegro zabawkę, dopiero potem zerknęłam na dane sklepu internetowego- oczywiście Opole, Głogowska, a za kuriera już zapłaciłam :baffled: Cholera!!!

FraniowaMamo- zagłosowane, zaraz poproszę o głosy na swoim forum dzieciowym i na miau. ;-)

Wiem, że koleżanki z miau byłyby wdzięczne o głosy (pomaganie zwierzętom)
koty Pořadí - spechato.cz/nakrmkocku (wybiera się 1 kota)
ludzie Poomoc.pl - Kliknij i pomóż - Pajacyk funduje obiady, Pełna Miska dla schroniska, Habitat buduje domy, a Pusta Miska pomaga zwierzakom :) (w tym poniżej, akcje autorskie- Balonik , Pełna Miska)
psy Karmimy Psiaki - pomagaj codziennie!
zwierzęta w USA http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3
kussad z miau prosi o głosy codziennie. :) :)
Dzięki! :)

Zagłosuję po obiedzie:)
I dzięki za głosy na Frania.
Cały problem w tym konkursie polega na tym, że tu liczy sie wytrwałość bo głosowac trzeba codziennie..

reklama
Głosy wszędzie oddane.
Dzien mi gdzieś się zapodział.
Rano byliśmy na grzybach (w chuście) - znaleźliśmy aż pół grzyba :dry: ale Rafał i tak był zachwycony spacerkiem ;-)
Po południu M też poszedł na grzyby, to przyniósł tyle, że na uszka powinno starczyć (zobaczymy ile robaków przyniósł w tych grzybach).

Poza tym dokuczają zębole, choć nadal ich nie widać :sorry2:

Do góry