reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy w 28 tygodniu jest jeszcze szansa na pomyłkę?

Załączniki

• c3bd055b-8265-4718-bbde-0da036bb1079.jpeg
    c3bd055b-8265-4718-bbde-0da036bb1079.jpeg
    24,2 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Z tego, co słyszałam, to jeśli mówią, że chłopiec, to raczej zostaje chłopiec. Aczkolwiek czasami z dziewczynki może "okazać się " chłopiec.
Ale 28 tc to już raczej wszystko wyrażnie widać.

No tu masz czarno na białym co jest między nogami i to wyraźnie, chyba nie ma mowy o pomyłce. U nas pięknie widać było chłopca już w 20tyg piękne jajca do samego końca.

Kurcze no ja znam osobiście przypadek, gdy ginekolog i w szpitalu później też twierdzili że chłopak chłopak, a przy porodzie ... dziewczynka i wszyscy w totalnym szoku ...
Ale ja osobiście tych zdjęć nie widziałam więc nie mnie oceniać.
Nie mniej ... przez całą ciążę słyszeli że chłopak na pewno więc ubranka, wózek ,pokój- wszystko szykowali dla chłopaka.

Pamiętam bardzo dobrze sytuację, bo w tej rodzinie wszyscy byli bardzo zawiedzeni, że urodziła się dziewczynka 😕😟 bo dosłownie wszyscy żyli w świętym przekonaniu że to chłopak.

Ale tak jak mówię ( piszę ), zdjęć z usg sama nie widziałam więc nie wiem na ile faktycznie zdjęcia wskazywały chłopaka, a na ile to co podświadomie chcieliby widzieć.

Kurcze no ja znam osobiście przypadek, gdy ginekolog i w szpitalu później też twierdzili że chłopak chłopak, a przy porodzie ... dziewczynka i wszyscy w totalnym szoku ...
Ale ja osobiście tych zdjęć nie widziałam więc nie mnie oceniać.
Nie mniej ... przez całą ciążę słyszeli że chłopak na pewno więc ubranka, wózek ,pokój- wszystko szykowali dla chłopaka.

Pamiętam bardzo dobrze sytuację, bo w tej rodzinie wszyscy byli bardzo zawiedzeni, że urodziła się dziewczynka 😕😟 bo dosłownie wszyscy żyli w świętym przekonaniu że to chłopak.

Ale tak jak mówię ( piszę ), zdjęć z usg sama nie widziałam więc nie wiem na ile faktycznie zdjęcia wskazywały chłopaka, a na ile to co podświadomie chcieliby widzieć.
Ja znam dwa takie przypadki :) Jeden to rodzina koleżanki więc bez szczegółów (miał być chłopak a urodziła się dziewczynka), a drugi to moja najbliższa kuzynka, ale tutaj w sumie lekarze byli podzieleni, bo prowadzący mówił że chłopak, a w szpitalu to tak pół na pół ( bo spędziła tam kilka dni na końcówce ciąży). Aczkolwiek uważam że dobry lekarz nie pomyli się w płci :)

Do góry