graż_ka
Fanka BB :)
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺
Ja to uważam, ze niech się ta rozmowa rozkręca, przynajmniej się dowiem czegoś nowegoChociaż powiedzcie Grażce czy typujecie dziewczynkę czy chłopca
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3
TAK ZWANE FITI FIFTINo ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłam
Odbierdolta się ode mnie, od mojego zdjęcia może dziewczynki może chłopca i ode mnieJa na tym zdjęciu widzę ewidentne dorodne wargi
Dam znać na pewno, może ktoś tez będzie się zastanawiałDla mnie wygląda na dziewczynkę, daj znać co wyszło w sanco
A co byś wolała ?TAK ZWANE FITI FIFTI
A nie mam preferencji jakoś super. Chociaż jestem na maksa przekonana, ze to chłop jest. (Ale ktoś inny na tym wątku był tez tak przekonany )A co byś wolała ?
No ja też czułam chłopaka wiec zaskoczenia na USG nie było i takiego widoku jak Twój nie kojarzę wiec tez bym obstawiała chyba dziewczynkęA nie mam preferencji jakoś super. Chociaż jestem na maksa przekonana, ze to chłop jest. (Ale ktoś inny na tym wątku był tez tak przekonany )