Bibi89
Fanka BB :)
Nieeee nie jestem gotowa teoretycznie zostało 8 tyg a ja nawet z praniem nie ruszyłamTy to chyba zaraz się rozpakowujesz co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee nie jestem gotowa teoretycznie zostało 8 tyg a ja nawet z praniem nie ruszyłamTy to chyba zaraz się rozpakowujesz co?
Nieeee nie jestem gotowa teoretycznie zostało 8 tyg a ja nawet z praniem nie ruszyłam
oooo a u Ciebie rybko dziewuszka czy synek? Bo Ty przecież tez już niebawem i jak się czujecie?A Ty jak się czujesz?
nawet nie wiesz jak to zleci. Co to jest 8 tygodni a na to nie da się być gotowym w 100%Nieeee nie jestem gotowa teoretycznie zostało 8 tyg a ja nawet z praniem nie ruszyłam
Ja mam nadzieję! Bo już całą wyprawkę kupiłam dla chłopcaZ tego co słyszałam w drugą stronę raczej pomyłki są mało spotykane. I chyba już nic nie odpadnie
No ja mentalnie wciąż jestem na etapie połówkowych nie wiem kiedy z 20 zrobiło się 30 tygTo już całkiem blisko mety ale to uciekło
Team #chłopak przecież wojna idzie to trzeba chłopców rodzic a czujemy się naprawdę dobrze i cieszę się że u Was też wszystko okoooo a u Ciebie rybko dziewuszka czy synek? Bo Ty przecież tez już niebawem i jak się czujecie?
A czuje się już dużo dużo lepiej. W końcu przyszła mi ta fala miłości do młodego. Niestety zajęło to miesiąc żeby wszystko wróciło do normy. W piątek kończy 11 tygodni. Idę niedługo do lekarza bo chyba mam przepuklinę pępkowa po cc. Jest naprawdę super
Super! Bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!Tak
Dlatego u Grażka obstawiam dziewczynę
Ale ten czas za…pitalaNieeee nie jestem gotowa teoretycznie zostało 8 tyg a ja nawet z praniem nie ruszyłam
Spoko spoko nie wiem o co chodzi, ale tez się cieszę!No ja mentalnie wciąż jestem na etapie połówkowych nie wiem kiedy z 20 zrobiło się 30 tyg
Team #chłopak przecież wojna idzie to trzeba chłopców rodzic a czujemy się naprawdę dobrze i cieszę się że u Was też wszystko ok
@graż_ka sorryyyy za tą prywatę na Twoim wątku