reklama
angeliskax
Moderator
Ja właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torby więc nie wiem czy był sens sie wczesniej pakowac. może po prostu powrzucaj do torby a jak będzie bliżej to ładnie posprawdzasz?Nie wiem od czego zacząć ale zacznę od jutra
Moonstone
Moderator
A ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzień nie polecam indukcjiJa właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torby więc nie wiem czy był sens sie wczesniej pakowac. może po prostu powrzucaj do torby a jak będzie bliżej to ładnie posprawdzasz?
olka11135
Fanka BB :)
Cześć!
W oczekiwaniu na sanco jestem ciekawa opinii innych osób nt. Płci to zdjęcie widoku spomiędzy nóżek.
Absolutnie wiem, ze w 16 tc to wszystko jest mega małe i łatwo się pomylić, oraz ze ja pewno jest to albo chłopiec, albo baba, ale tak po babsku jestem ciekawa co wy widzicie na tym zdjęciu .
Lekarz sugerowała bardzo ostroznie (i bardzo dobrze )
Dla mnie wygląda na dziewczynkę, daj znać co wyszło w sanco
Bibi89
No ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłamChociaż powiedzcie Grażce czy typujecie dziewczynkę czy chłopca
angeliskax
Moderator
Ja też byłam spakowana na 2 dni. Cale szczescie że miałam dwie sukienki na przebranie. Przeciez nie bede codziennie w innej pizamie w szpitalu ;pA ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzień nie polecam indukcji
angeliskax
Moderator
Jak wszyscy typują dziewczynkę to ja obstawiam chłopca, niech będzie ktoś inny dla odmiany
reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺
Podziel się: