Zazuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na prenatalnych powiedzieli mi, że będę miała syna (12 tydzień ciąży) to zbladłam ale jak to? Miała być dziewczynka Dzisiaj moje chłopaczysko ma 7 miesięcy i jest najlepszy na świecie synuś mamusi teraz mi głupio, że byłam wtedy w takim szoku no przecież 50% to pewne jak nic, że musiała być baba Im jest starszy tym fajniejszy15 tydzień. Prawdopodobnie chłopak. Chociaż liczyłam na dziewczynkę.
Nie narzekam ważne że zdrowy , ale cichą nadzieja umarła . W domu dwóch chłopaków a to było ostatnie podejście.Jak na prenatalnych powiedzieli mi, że będę miała syna (12 tydzień ciąży) to zbladłam ale jak to? Miała być dziewczynka Dzisiaj moje chłopaczysko ma 7 miesięcy i jest najlepszy na świecie synuś mamusi teraz mi głupio, że byłam wtedy w takim szoku no przecież 50% to pewne jak nic, że musiała być baba Im jest starszy tym fajniejszy
Hahaha, No ja będę miała wynik sanco w przyszłym tygodniuU mnie do 27tc była dziewczynka
Później okazało się, że Gabrysia ma jajka
wiem znowu wbijam się na krzywy po różnych wątkach ALE ! ostatnio o Tobie myślałam co tam się w brzuchu chowa team chłopcy !!! gratulujeTak
Dlatego u Grażka obstawiam dziewczynę
Z tego co słyszałam w drugą stronę raczej pomyłki są mało spotykane. I chyba już nic nie odpadnieU mnie do 27tc była dziewczynka
Później okazało się, że Gabrysia ma jajka
A Ty jak się czujesz?wiem znowu wbijam się na krzywy po różnych wątkach ALE ! ostatnio o Tobie myślałam co tam się w brzuchu chowa team chłopcy !!! gratuluje
A Ty jak się czujesz?