reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

reklama
Zlo Michalina ok, moja koleżanka ma córeczkę o tym imieniu, i uwielbiam mówić do miej Misu, bo jest taki słodki misiaczek z niej. :happy:
Stefania czy Krystyna natomiast nie podobają mi sie osobiście wcale. :no:

Krysia ani Stefa też mi sie nie widzi ...ale Michalina jest ładne no a Tosia ..powiem tak raz mi sie podoba a raz nie :-D:-D:-D To moja opinia ;-)
Najważniejsze jest wasze zdanie ,a nie rodziny czy nawet nas ;-)
Każde bedzię najpiękniejsze bo to twoje dziecko

zlo mam kolezanke Michaline, ktora nie znosi tego imienia, gdy mi sie pierwszy raz przedstawila i powiedziala jak sie nazywa Miska to mnie zamurowalo :tak:mowi ze nie raz zdarzylo sie jej dzwoniac do banku odpowiadac na pytanie - to w koncu Michal czy Halina? :-)

Może ta Stefcia do mnie przemawia.. bo Krystyna jakoś tak...:baffled:
Ale w sumie każde imie można jakoś skomentować albo z kimś fajnym/ nie fajnym nam się kojarzy no nie?

Kalina ??a jakie tobie się podobają??
Nasza córcia miała być Nicola ale teraz to co 2 jest Nicola i jakoś mi obrzydło to imię wię jest Majka , a jak psikusem urodzi się synuś będzie Olivier :)
7444ca287c.png
[/url][/IMG]

Ostatnia edycja:
Kalina a jakie tobie się podobają??

Kalinka to imię córeczki larkii;-)

A właśnie larkaa ja się tu rzadko pojawiam- a nie miała być Malinka???
Pewnie już wyjaśniałaś, ale pytam bo nie doczytałam:rolleyes:
Jak znam życie to ktoś WAm skutecznie wywiercił "dziurę w brzuchu" i zmieniliście?
Ale Kalinka też bardzo fajne:tak::tak::tak:

reklama
Do góry