reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

reklama
Znam tę tabelkę, ale u nas się nie sprawdziła, wg niej Franek powinien być dziewczynką:-D Nie wiem jak teraz będzie, bo nie znam dokładnej daty poczęcia, a było to na przełomie maja i czerwca pewnie.

A u nas pojawia się ostatnio imię Cyprian, nie powiem zaczęłam się zastanawiać czy Cypuś czy Gracjan i chyba bardziej jestem na Cypusia

Jezyk, Cyprian ładnie, chociaż Cypuś kojarzy mi się z Cypiskiem, ale to pozytywne skojarzenie.
A ja mam w czwartek usg i jak Helence siusiak urósł, to nie wiem jakie imię dla chłopca znajdę...nic mi do głowy nie przychodzi.

Już nie moge doczekac sie kolejnego USG..... Lekarz potwierdzi czy bedzie syn czy córka.... Niby w 20tc widzial cos miedzy nogami maluszka ale nie byl pewien...
Mnie intuicja caly czas mowiła że będzie córka.... No to teraz sie przekonamy mam nadzieje bo nie chce czekac az do dnia porodu:-p

reklama
Do góry