reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

Ja też chciałam Lenę, ale mąż powiedział - nigdy, więc przemycę Lenę w Helenie:-)
Tylko co zrobimy jak będzie chłopak...

reklama
ooo widze ze Maja jest bardzo popularna :tak:- mojemu mezowi sie tez bardzo spodobalo to imie i chyba nie chce slyszec o innych moich propozycjach chociaz nie ukrywam ze Lena tez mi sie strasznie podoba:rofl2:

ooo widze ze Maja jest bardzo popularna :tak:- mojemu mezowi sie tez bardzo spodobalo to imie i chyba nie chce slyszec o innych moich propozycjach chociaz nie ukrywam ze Lena tez mi sie strasznie podoba:rofl2:
ja przed ciążą miałam mnustwo pomysłów na imiona dla moich przyszłych dzieci, ale teraz kiedy ciąża stała sią rzeczywistością a nie tylko fantazją każde imię bardzo dokładnie analizuje i staram się wybrać te najwłaściwsze, na moje szczęście lub nieszczęście przyszły mąż jest obcokrajowcem więc nie bardzo udziela się w tej kwesti tłumacząc to tym iż w jego kraju są zupełnie inne imiona niż u nas i nie potrafi powiedzieć które z uzywanych w polsce podoba mu się najbardziej:-( tak więc decyzja należy do mnie i narazie stoi na Marcelinie lub Kornelii, oraz Franku lub Igorze:-)
pozdrawiam wszystkie lutowe i nie lutowe mamusie:-)

gdzieś kiedyś słyszałam że takie przeczucia to działanie naszej podświadomości, nie wiem czy to prawda czy nie prawda, ale jak każda z was je mam

nnatalia-dziewczynka

Ja na początku miałam przeczucie, że bedzie dziewczynka, teraz że chłopiec, bo jest bardzo rozbrykany, w 16tc zaczął juz kopać :) Usg za 3tyg, wtedy sie dowiem konkretnie, o ile mozna tak powiedziec :)

ulagor86 - chłopiec

Ja tak jak ty ulagor zmieniłam zdanie. Mając porównanie do poprzednich ciąż stwierdzam , że to chyba jakis piłkarz sobie zamieszkuje u mnie a nie mała grzeczna dziewczynka.Choć na słodycze nadal mam pociąg.;-)

U mnie wszyscy mowia ze wygladam na chlopca.....bo nie przytylam, mam brzuszek do przodu i normalna cere.....ale ja cos czuje ze bedzie dziewczynka:))) za tydzien sie dowiemy juz na pewno ale na razie:
MonikaWroclaw84 - dziewczynka

Ja razem z mężem od początku ciąży zastanawiamy sie nad imieniem dla synka :D czułam ze to będzie synek :) Po wielu rozmowach, i przeczytaniu opisów wszystkich imion stanęło na imieniu MAKSYMILIAN :)

reklama
Do góry