reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć i imiona:)

Dziewczyny ja juz nie mam pomyslu. Przejzalam wszystkie spisy i nic mi nie przypada do gustu. Bo jak juz cos pasuje to albo nie gra z nazwiskiem, albo z imieniem pierwszego potomka ;) a chcialabym ze jakos te imiona wspolgraly.
Moze wy mi rzucicie swoimi pomyslami?
A wiec,
jakie imie moglabym nadac, osobnikowi plci meskiej (hihi :D ) ktore wspolgraloby z imieniem jego brata Joshua. Dodam ze imie ma byc albo uniwersalne (pol - ang) albo w wersji angielskiej.
wiec jak macie cos?
Witam moim skromnym zdaniem to Jakub jest fajnym imieniem albo Dominik... i sa to imiona polsko - angielskie przynajmniej tak mi się wydaje :p
Baby_55 Dziękuję ;-)

reklama
Dominik odpada, nie podoba mi sie jakos. Jacob jakies takie zwykle w porownaniu z naszym Joshua.
Chris fajne, ale moj P ma szefa Chrisa a przez to zle skojazenia...
No i wlasnie wciaz nie mozemy znalesc tego jedynego...
P lubi imie Kevin, ale dla mnie jakies takie... yyy... no na sile mogloby byc, tyle ze ja nie chce nic na sile... Ja jeszcze lubie Alex albo Allan, ale P znowu nie bardzo i tak wkolko u nas...ehhh

Mój Groszek będzie miał na imię Wiktor :-). Co prawda zawsze marzyłam o Albercie ale jak sobie pomyślę, że będą na niego wołali Bercik to nie mogę Mu tego zrobić. Ale na drugie chyba dostanie tego Alberta ;-).

A wiec mojemu slubnemu Samuel nie przypadl do gustu... :mad: upiera sie przy Kevinku...
W sumie imie dla Josha wybralam ja to moze pozwolic mu wybrac dla drugiego potomka?...
Juz sama nie wiem...

reklama
Do góry