reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona:)

Dziewczyny ja juz nie mam pomyslu. Przejzalam wszystkie spisy i nic mi nie przypada do gustu. Bo jak juz cos pasuje to albo nie gra z nazwiskiem, albo z imieniem pierwszego potomka ;) a chcialabym ze jakos te imiona wspolgraly.
Moze wy mi rzucicie swoimi pomyslami?
A wiec,
jakie imie moglabym nadac, osobnikowi plci meskiej (hihi :D ) ktore wspolgraloby z imieniem jego brata Joshua. Dodam ze imie ma byc albo uniwersalne (pol - ang) albo w wersji angielskiej.
wiec jak macie cos?
Witam moim skromnym zdaniem to Jakub jest fajnym imieniem albo Dominik... i sa to imiona polsko - angielskie przynajmniej tak mi się wydaje :p
Baby_55 Dziękuję ;-)

reklama
Dominik odpada, nie podoba mi sie jakos. Jacob jakies takie zwykle w porownaniu z naszym Joshua.
Chris fajne, ale moj P ma szefa Chrisa a przez to zle skojazenia...
No i wlasnie wciaz nie mozemy znalesc tego jedynego...
P lubi imie Kevin, ale dla mnie jakies takie... yyy... no na sile mogloby byc, tyle ze ja nie chce nic na sile... Ja jeszcze lubie Alex albo Allan, ale P znowu nie bardzo i tak wkolko u nas...ehhh

Mój Groszek będzie miał na imię Wiktor :-). Co prawda zawsze marzyłam o Albercie ale jak sobie pomyślę, że będą na niego wołali Bercik to nie mogę Mu tego zrobić. Ale na drugie chyba dostanie tego Alberta ;-).

A wiec mojemu slubnemu Samuel nie przypadl do gustu... :mad: upiera sie przy Kevinku...
W sumie imie dla Josha wybralam ja to moze pozwolic mu wybrac dla drugiego potomka?...
Juz sama nie wiem...

reklama
Do góry