reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona:)

reklama
Po długich pertraktacjach i nasze bliźniaczki mają wybrane imionka od teraz to oficjalnie Nadia i Natalia

Pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
My w czwartek o 20.00 idziemy do innego lekarza na usg 3d/4d i może wreszcie zyskamy pewność. Bo na razie nadal słyszymy "chyba" Dziewczynka :tak:. Ogólnie Nam bez różnicy ze względu na imię, ponieważ już po ciężkiej burzy mózgów prawie od początku ciąży jest Maja albo Oskar. Może bardzo popularne ale nie mamy zamiaru rezygnować z tych imion dlatego, że są często nadawane ;-).
Ja miałam oczywiście więcej faworytów nr1 był Szymon nr 2 Oskar :-D a dla Dziewczynki nr 1 Maja nr 2 Lena. Wszystkie w miarę krótkie z uwagi na długie nazwisko tatusia ;-). Podoba mi się też Igor, Eryk, Weronika i Wiktoria ale te już są w rodzinie i nie chcieliśmy powielać. W każdym razie w czwartek wieczorem albo w piątek rano dam znać czy się potwierdziła MAJA ANNA czy jednak OSKAR (drugiego dla chłopca jeszcze nie wybraliśmy). ;-) A w urzędzie moje Kochanie nic nie pozmienia, bo musimy jechać razem z uwagi na brak ślubu. Mam nadzieję, że to jedyne miejsce gdzie różnica nazwisk moja i dziecka będzie tak istotna. Buziaki :cool2:

U nas góruje Maja i Filip,zobaczymy co będzie,bo lekarz również zakłada że dziewczynka ale to jego intuicja bo na USG nic nie widział...dobrze że nam wszystko jedno bo inaczej moglibyśmy się rozczarować :)

Ja juz mam synka o imieniu Filip, od poczatku czulismy z mezem , ze to bedzie chlopiec:) Teraz ma byc podobno dziewczynka, ale roznie to bywa z przepowiedniami lekarzy:)
Co do imion to wybieram miedzy: chlopcy: Eryk, Kacper, Czarus, Wojtus, Adas, Tomus, Ksawery;
: dziewczynki: (miala byc Maja, ale za duzo dziewczynek o tym imieniu juz jest), Oliwia, Aleksandra, Hania, ale jeszcze sie nie zdecydowalismy, to trudna decyzja! :) podrawiam

reklama
agusiak a kiedy idziecie do urzędu po urodzeniu czy przed urodzeniem bo ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty i bez slubu wiec zastanawiam sie kiedy moge isc do urzedu i zglosic czy kiedy lepiej isc bo nie wiem

Do góry