reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć i imiona:)

reklama
Po długich pertraktacjach i nasze bliźniaczki mają wybrane imionka od teraz to oficjalnie Nadia i Natalia

Pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
My w czwartek o 20.00 idziemy do innego lekarza na usg 3d/4d i może wreszcie zyskamy pewność. Bo na razie nadal słyszymy "chyba" Dziewczynka :tak:. Ogólnie Nam bez różnicy ze względu na imię, ponieważ już po ciężkiej burzy mózgów prawie od początku ciąży jest Maja albo Oskar. Może bardzo popularne ale nie mamy zamiaru rezygnować z tych imion dlatego, że są często nadawane ;-).
Ja miałam oczywiście więcej faworytów nr1 był Szymon nr 2 Oskar :-D a dla Dziewczynki nr 1 Maja nr 2 Lena. Wszystkie w miarę krótkie z uwagi na długie nazwisko tatusia ;-). Podoba mi się też Igor, Eryk, Weronika i Wiktoria ale te już są w rodzinie i nie chcieliśmy powielać. W każdym razie w czwartek wieczorem albo w piątek rano dam znać czy się potwierdziła MAJA ANNA czy jednak OSKAR (drugiego dla chłopca jeszcze nie wybraliśmy). ;-) A w urzędzie moje Kochanie nic nie pozmienia, bo musimy jechać razem z uwagi na brak ślubu. Mam nadzieję, że to jedyne miejsce gdzie różnica nazwisk moja i dziecka będzie tak istotna. Buziaki :cool2:

U nas góruje Maja i Filip,zobaczymy co będzie,bo lekarz również zakłada że dziewczynka ale to jego intuicja bo na USG nic nie widział...dobrze że nam wszystko jedno bo inaczej moglibyśmy się rozczarować :)

Ja juz mam synka o imieniu Filip, od poczatku czulismy z mezem , ze to bedzie chlopiec:) Teraz ma byc podobno dziewczynka, ale roznie to bywa z przepowiedniami lekarzy:)
Co do imion to wybieram miedzy: chlopcy: Eryk, Kacper, Czarus, Wojtus, Adas, Tomus, Ksawery;
: dziewczynki: (miala byc Maja, ale za duzo dziewczynek o tym imieniu juz jest), Oliwia, Aleksandra, Hania, ale jeszcze sie nie zdecydowalismy, to trudna decyzja! :) podrawiam

reklama
agusiak a kiedy idziecie do urzędu po urodzeniu czy przed urodzeniem bo ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty i bez slubu wiec zastanawiam sie kiedy moge isc do urzedu i zglosic czy kiedy lepiej isc bo nie wiem

Do góry