Monia moja kuzynka ma syna Mikołaja, super chłopak skróty to Miki, Mikuś i oczywiście Mikołaju nas ciągle bez zmian- Mikołaj albo Wiktoria ... właśnie ,ale nad zdrobnieniami myślałam ostatnio i wychodzi tylko Miki , Mikuś albo Wiki , Wika , Wikusia ... macie jeszcze jakieś inne pomysły co do zdrobnień ;D ?
no na Łucję to Łuńcia ... ?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Eva mojemu M się bardzo Antos tez podoba ;-)
A ja znowu jestem przeciwna temu imieniu,nie lubie takich starych imion. Mi się za to podoba Wiktor(ale niestety odpada bo juz mamy w rodzinie bliskiej Wiktora) i Szymon ( no i cos czuje ze chyba ten Szymek zostanie).
A dla dziewczynki Wiktoria,Lena albo Zuzia :-)
No ale u nas na 85% chłopak ma być więc żeńskie imiona zostaną do następnego razu.
A ja znowu jestem przeciwna temu imieniu,nie lubie takich starych imion. Mi się za to podoba Wiktor(ale niestety odpada bo juz mamy w rodzinie bliskiej Wiktora) i Szymon ( no i cos czuje ze chyba ten Szymek zostanie).
A dla dziewczynki Wiktoria,Lena albo Zuzia :-)
No ale u nas na 85% chłopak ma być więc żeńskie imiona zostaną do następnego razu.
justyna280788
U nas tez wg USG z 13tyg ma być chłopak .
Choć nie ukrywam że wczesniej marzyła mi się dziewczynka bardzo...no ale teraz już się przyzwyczaiłam do myśli że chłopczyk i oby juz tak zostało :-)
Choć nie ukrywam że wczesniej marzyła mi się dziewczynka bardzo...no ale teraz już się przyzwyczaiłam do myśli że chłopczyk i oby juz tak zostało :-)
SophieAnne25
My już wiemy na 100%: dziewczynka - Zofia Janina, chłopiec - Gabriel Paweł
Gabriel??? Bardzo ładnie. I przy okazji maluch będzie miał dodatkowego anioła stróża;-)
małżonek ma tak na imię, na drugie właśnie Paweł
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: