reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas ciągle bez zmian- Mikołaj albo Wiktoria ... właśnie ,ale nad zdrobnieniami myślałam ostatnio i wychodzi tylko Miki , Mikuś albo Wiki , Wika , Wikusia ... macie jeszcze jakieś inne pomysły co do zdrobnień ;D ?

no na Łucję to Łuńcia ... ?
Monia moja kuzynka ma syna Mikołaja, super chłopak :tak: skróty to Miki, Mikuś i oczywiście Mikołaj

reklama
Eva mojemu M się bardzo Antos tez podoba ;-)
A ja znowu jestem przeciwna temu imieniu,nie lubie takich starych imion. Mi się za to podoba Wiktor(ale niestety odpada bo juz mamy w rodzinie bliskiej Wiktora) i Szymon ( no i cos czuje ze chyba ten Szymek zostanie).
A dla dziewczynki Wiktoria,Lena albo Zuzia :-)
No ale u nas na 85% chłopak ma być więc żeńskie imiona zostaną do następnego razu.

U nas tez wg USG z 13tyg ma być chłopak .
Choć nie ukrywam że wczesniej marzyła mi się dziewczynka bardzo...no ale teraz już się przyzwyczaiłam do myśli że chłopczyk i oby juz tak zostało :-)

U nas już tylko zostaje Antoś i Maksymilian ze wskanazniem na Antosia.

Gabriel??? Bardzo ładnie. I przy okazji maluch będzie miał dodatkowego anioła stróża;-)

a u mnie nic nie pokazało się
na poprzednim usg tak się dzieć ułożył że nijak nie dało się podejrzeć :(
mam nadzieję ze teraz na usg się uda :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry