reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martushka1986
user-online.png
Odpadl siusiorek ? slooodkie okreslenie ! ;) I pieknie gratuluje malej ksiezniczki ;-);-);-)

reklama
My dla dziewczynki mamy, a dla chłopca nie :-( i duży z tym problem mamy.
Martushka gratuluję córci :-)

Mojemu mężowi co tydzień podobają się inne imiona :-) Z imieniem dla dziewczynki nie bedziemy mieć żadnych problemów, jakby był chłopiec to może być kiepsko, niektóre jego propozycje są dla mnie nie do zaakceptowania :-( mam nadzieję, że poznam płeć we wtorek i że nie bedzie musiało być wojny :-)

martushka gratulacje:):)
channah mój mężul też co tydzień to brzuszek inaczej nazywa - zaczął od Lucjana - co wprawiało całą rodzinkę w osłupienie:laugh2:
a teraz jest na fali Natalka:)

mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(

mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(

noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów ;)

noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów ;)

Widzę, że nie ja jedna mam takie skojarzenia :-) Muszę ten pomysł jakoś wybić mu z głowy :-) Teraz bardziej podooba mi się Oliwier - wersja sprzed dwóch tygodni :-)

Martushka - odpadł siurek mówisz?;-) Kobiety są lepszą płcią powiem Ci na pocieszenie:-D

Kurcze, ja tu już tyle ciuszków dla dziewczynki nakupowałam, a tu 2 przypadku już 'zmiany' płci... żebym się w piątek nie zdziwiła...

reklama
A mnie się Maksymilian podoba :tak: Kajetan - Kajtek też się ludziom kojarzy z psem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry