reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martushka1986
user-online.png
Odpadl siusiorek ? slooodkie okreslenie ! ;) I pieknie gratuluje malej ksiezniczki ;-);-);-)

reklama
My dla dziewczynki mamy, a dla chłopca nie :-( i duży z tym problem mamy.
Martushka gratuluję córci :-)

Mojemu mężowi co tydzień podobają się inne imiona :-) Z imieniem dla dziewczynki nie bedziemy mieć żadnych problemów, jakby był chłopiec to może być kiepsko, niektóre jego propozycje są dla mnie nie do zaakceptowania :-( mam nadzieję, że poznam płeć we wtorek i że nie bedzie musiało być wojny :-)

martushka gratulacje:):)
channah mój mężul też co tydzień to brzuszek inaczej nazywa - zaczął od Lucjana - co wprawiało całą rodzinkę w osłupienie:laugh2:
a teraz jest na fali Natalka:)

mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(

mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(

noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów ;)

noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów ;)

Widzę, że nie ja jedna mam takie skojarzenia :-) Muszę ten pomysł jakoś wybić mu z głowy :-) Teraz bardziej podooba mi się Oliwier - wersja sprzed dwóch tygodni :-)

Martushka - odpadł siurek mówisz?;-) Kobiety są lepszą płcią powiem Ci na pocieszenie:-D

Kurcze, ja tu już tyle ciuszków dla dziewczynki nakupowałam, a tu 2 przypadku już 'zmiany' płci... żebym się w piątek nie zdziwiła...

reklama
A mnie się Maksymilian podoba :tak: Kajetan - Kajtek też się ludziom kojarzy z psem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry