martushka1986
Odpadl siusiorek ? slooodkie okreslenie ! I pieknie gratuluje malej ksiezniczki ;-);-);-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martushka1986
Aktywna w BB
I nawet chłopina moja się ucieszyła ,że królewna w domu będzie Już się nie mogę doczekać
channah
Zaangażowana w BB
Mojemu mężowi co tydzień podobają się inne imiona :-) Z imieniem dla dziewczynki nie bedziemy mieć żadnych problemów, jakby był chłopiec to może być kiepsko, niektóre jego propozycje są dla mnie nie do zaakceptowania :-( mam nadzieję, że poznam płeć we wtorek i że nie bedzie musiało być wojny :-)
channah
Zaangażowana w BB
mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(
mela1986 mój używa określenia brzuszek, bo na tapecie Maksymilian i powiedziałm, że Maksiu to może pies a dziecko moze coś wymyślimy. Mnie zawsze podobało się : Ivo, ale jakoś nie może się przebić :-(
noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów
channah
Zaangażowana w BB
noo moja ciocia ma psa Maksia ;D i u mnie w rodzinie też wszyscy mówią, że to dla psa imię ;D bez obrazy dla Maksiów
Widzę, że nie ja jedna mam takie skojarzenia :-) Muszę ten pomysł jakoś wybić mu z głowy :-) Teraz bardziej podooba mi się Oliwier - wersja sprzed dwóch tygodni :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: