reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To kochana,gratulacje,ja cię "nie dogonię"
Też się nie mogę doczekać:)
Jak tylko będziesz po wizycie,skrobnij jak wrażenia i czego się dowiedziałaś.
Mój mąż najbardziej nie może się doczekać kompletu zdjęć z tego USG,pewnie żeby się pochwalić w pracy:))

Oczywiście! :)
Jakże mogła bym się nie pochwalić :))
Wiesz, po tym wrażenia będe na pewno świetne, ale ja już myśle o połówkowym :zawstydzona/y:
To jest coś, co chciała bym mieć już za sobą... komplet zdjęć, płyta z nagraniem i bicie serduszka...
aaaaj . :)
Ale czekam i na Twoją relację :)
Fajnie, że tatuś tak się niecierpliwi :))

A mnie coraz częściej śni się druga dziewczynka. Jakoś tak widzę naszą rodzinę i widzę właśnie dwie dziewczynki. Ciekawe, czy będzie na odwrót, czy sny są jednak prorocze ;-)

JA też jestem ciekawa jak to jest z tymi snami. W poprzedniej ciąży najpierw śniła mi się dziewczynka, a potem zaczął śnić mi się chłopiec i mam synka. Teraz śniła mi się dziewczynka póki co kilka razy. Mój mąż obstawia drugiego chłopca:-)

poprzedniej nocy miałam sen , i był synek ;-) przebudziłam się i mój B. do mnie mówi "Gratulacje " (często mu się zdarza gadać przez sen do mnie ;-) ) no i pytam " czego ? " a on mi na to " córeczki , właśnie smsy dostaje z gratulacjami , urodziłaś córeczkę " i poszedł spać ;-) ciekawe kto ma prorocze sny , czy ja czy on ....

Ja już tak trochę spokojniejsza o Kropka, zaczęłam myśleć o płci...Dwie wróżki dawno temu mówiły że będę miała dwóch synów. Może się sprawdzi :-D najważniejsze żeby było zdrowe

Mnie się podobają imiona dla dziewczynki Nadia i Majka a dla chłopca Noel. Co sądzicie o imieniu Noel?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry