reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Matylda super! Kolega z pracy ma bardzo fajną córcię o tym imieniu więc kojarzy mi się super sympatycznie:-) No i skoro Matylda jest już zajęte to dla córci obstawiam IGĘ :) Przynajmniej będe mogła się chwalić, że moje dziecko bardzo szybko nauczyło się pisać swoje imię :-) Łatwiej jej będzie niż np. gdyby była Matyldą.
Co do imienia dla chłopca to nie mam kompletnie pomysłu dlatego chętnie poczytam Wasze propozycję i może coś mnie natchnie.

reklama
Iga tez fajne :) Co do chlopczyka ? tez mi ciezko jakos...A czuje ze moje malenstwo ma wlasnie siusiaka ;) Wyczytalam ze dziewczyny wczensiej pisaly Fabian... Mikolaj.. Ladnie :) Dziwne, ale tez ladne Morec - czytane przez c :) Kurcze, ciezko ciezko... :)

Z pierwszym dzieckiem nie było problemu, jak tylko zobaczyłam małą (jej twarz) na zdjeciu USG to wedziałam, ze nasz typ trafiony jest w 100% i tak została Adrianna, w domu mówimy na nią Ada choć to już inne imię.
Jeśli byłaby dziewczynka - czego ogromnie pragnę - chciałabym Antoninę (ale tylko ja, m juz nie), na chłopca w ogóle nie mam pomysłu - nic mi sie nie podoba.

Mam, maaaam, MAAAAM :) Mnie ten spis pomogl ! :) Wybralam...

Olaf :))))

Jesli bedzie chlopczyk, jesli dziewczyka to:

Matylda :)))

Wiec jak Wam sie podoba ? :)

Moze ktores Wam sie spodobaja z tych nad ktorymi tez sie zastanawialam :)

Blazej
Filip
Leon
Milosz :)

Jeeee... to teraz drugie... :szok:;-)

Chciałabym dziewczynkę, ale czuję sie zupełnie inaczej niż w ciąży z Adą. Mniej mnie dolegliwości ciążowe męczą, w zasadzie w porównaniu z tamtą ciąża to teraz jest super.
Miłosz - fajne :tak:

A myslisz, ze jak sie lagodnie przechodzi ciaze to to taka zapowiedzna chlopczyka ?;)

Ada to super imię, tez bierzemy je pod uwagę. Podobnie jak Marcelinę, Anielkę, Michalinę... i dużo innych ;D A dla chłopca M. upiera się przy Ryśku :D mi podoba się jeszcze Aleksander.

Aleksander ladniejsze ! :) Rysiek mi sie kojarzy z tym z klanu... ;) A Anielka... Piekne imie !:tak:

reklama
niee dla nas Rysiek to Ridel albo Tymański, raczej nie ten z klanu ;D poza tym "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki ;D" no ale już Rysio beznadziejnie brzmi. Anielka kusi ogromnie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry