reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dajana , jakoś ja to bym chciała pierwszego chłopca , a drugą dziewczynkę! zawszę marzyłam o starszym bracie :tak::tak::tak: i starszy brat by potem młodszą siostrę pilnował przed złymi chłopcami na imprezkach :-D

reklama
oooo mońcia :D ja miałam takiego starszego brata ciotecznego, ale jak rodzony :)) niby czasem wybronił, ale tak to same brzydkie rzeczy robiłam, bo mnie namawiał :-D:-D

Ja też zawsze chciałam mieć starszego brata;-) Teraz mam przeczucia na dziewczynkę, ale chciałbym 2 chłopca;-)

mońcia masz rację też tak sobie zawsze to wyobrażałam:-) chciałam mieć brata ale mam siostrę chociaż nie żałuję bo świetny mam z nią kontakt, myślę że każda opcja jest dobra na swój sposób:-)

a ja mam 2 braci starszych i starszą siostrę.. hmm mówią na mnie egoistka, dlatego że najmłodsza ;):) jeżeli bedę miała córeczkę czego bardzo pragnę i trafi się tak że jak bedzie malutka i będzie wyglądała tak jak ja kiedy byłam malutka to będzie loczkowana blondyneczka ;);)

ann-87 , też miałam taką sytuacje ,tzn moja mama miała męża a on miał młodszego brata ,który był ode mnie 7 lat starszy , i całe dzieciństwo wychowywaliśmy się razem jak brat i siostra , i super to było :-D

U nas też będzie czuje ciężki orzech do zgryzienia bo w ogóle zgrać się nie możemy mi dla chłopca podoba się oskar igor albo szymon a dla dziewczynki lena lub wiktoria. Ale z moim mężem jest gorzej boo na wszystko kręci nosem

a my ostatnio dogadaliśmy się co do imienia dla dziewczynki , bo chłopiec już jest raczej pewniak ;p , ale dziewczynka będzie Wiktoria .... no ale sądze że jeszcze nam się kilka razy pozmienia ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry