reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
łooooooooo ale się posypało imion :szok::szok::szok::-D:-D:-D Eve, Agucha, to które wybieramy dla naszych brzdąców :) Same oryginały:-D:-D

Gracjan to mi sie kojarzy z tym oszolomem co na youtube z siebie idiote robi... ;-) Dla mnie oryginalnym imieniem jest np Morec (i czyta sie dokladnie jak sie pisze)...

anja mówisz o Gracjanie Roztockim , wiecznym chłopcu :-D :szok: ?? to jest pajac ... faktycznie ....

a no Morec ciekawe imię ...
mi się podoba Borys , Leo , no i moich dwóch faworytów Mikołaj i Kacper :-D
dla dziewczynki Wiktoria , Julia (to tez między tymi dwoma było wybierane imię )

Syn mojej koleżanki ma na imię Kasjan, u męża brata jest Kordian (teściowa do teraz nie może sie z tym pogodzić:-))
A podobają sie Wam te amerykańskie imiona np. Kewin, Dżesika, bo dla mnie to jest nie do strawienia

A propos Duszana. Jest taki piłkarz Duszan Radolsky i właśnie jedyna metoda, żeby M wybrał awaryjnie imię dla chłopca, to oczywiście, pytam, czy może imię jakiegoś piłkarza mu się podoba :cool2: I co słyszę - same serbskie albo chorwackie propozycje :-D

reklama
Jelsa kiedyś się z Kordianem spotykałam ;-) Imię nietypowe, ale do tej konkretnie osoby pasowało, bo ona również dość nietypowa była ;-)
Ze spolszczonych zagranicznych to jak dla mnie rządzi Łilma, Brajan, Wanessa. No po prostu kreatywność ludzi mnie rozpier.. dziela :-D
B. straszyłam, że jak będzie chłopiec damy mu na imię Hiacynt :-D. A oburzył się, mówię Wam. Powiedział, że od urodzenia z synka będę pedała robiła :-D Ale miałam ubaw :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry