reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a co ja mam zrobić żeby mój mąż w końcu zaczął poważnie myśleć o imieniu i się w końcu na jakieś zdecydował ahhhh chociaż szczerze mówiąc ja sama się na nic nie umiem zdecydować miała być Emilia ale jakoś mi przechodzi i coś do głowy wraca Oliwia :sorry2: Hania, Zuzia i Zosia też śliczne imiona....aj bądz tu mądry człowieku

reklama
Agucha, my z imieniem też w szarej doopie:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zaczyna mnie to już wkurzać.... chyba będzie przeprowadzona poważna rozmowa z moim M. na ten temat:-D:-D

agucha, wika - u mnie identiko, imienia brak i się nie zapowiada. O wiem, mój syn będzie miał na imię REMONT :-D:szok:

REMONT całkiem ciekawe , ale nie wiem czy wiecie że jest takie imię jak TARAS :-D !!

moja mama w pracy ma skarbnicę imion ... no można posikać się ze śmiechu jakie imiona są na prawdę

reklama
O rany ! Taras, ale coś mi świta właśnie że jakiś pisarz, czy rzeźbiarz tak miał :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry