- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DariaN
Fanka BB :)
koleżanki mąż jest piłkarzem i syn dostał imię Diego (pierwotnie miało być Diego Armando). Mój R. to myślał, że o psa chodzi a nie o dziecko !!!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
mojej znajomej syn ma na imię Quentin, a przyjaciółka dała na imię synkowi Bruno- nie podoba mi się takie jakieś twarde strasznie.
z damskich imion- kiedyś na kursie poznałam dziewczynę o imieniu Żaklina, bardzo mi się podoba:-)
z damskich imion- kiedyś na kursie poznałam dziewczynę o imieniu Żaklina, bardzo mi się podoba:-)
Ostatnia edycja:
Agga1979
koleżanki mąż jest piłkarzem i syn dostał imię Diego (pierwotnie miało być Diego Armando). Mój R. to myślał, że o psa chodzi a nie o dziecko !!!!
Hehehe mój mąż z kolei jest fanem piłkarza Diego Milito i też chciał "pokarać" dziecko takim imieniem. W zestawieniu z nazwiskiem mającym w środku "rz" brzmiało to komicznie :-) Na szczęście wszyscy na około mu to wybili z głowy i będzie swojskie MACIEK.
chodziłam do klasy ze Szczepanem Gorczycą.. baaaardzo miły chłopakA Szczepan Poloczek jak Wam sie podoba ? Tak nazywa sie syn mojej sasiadki...
co do piłkarzy to mój pewnie by od razu pomyślał o Robinie - van Persie
fasolinka0722
Ja znam rocznego Tristana zdrobniale titi albo titek bardzo fajne u nas bedzie Piotr Kowalski myslimy nad drugim imieniem bo jakos tak bardzo pospolicie wyszlo
Isis nie sluchaj!! My mamy Maje Julie mowimy na nia Majulek albo majutek nie zalowalam ani chwilki ze tak ma na imie
Isis nie sluchaj!! My mamy Maje Julie mowimy na nia Majulek albo majutek nie zalowalam ani chwilki ze tak ma na imie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiem, wiem, ze tez masz Maje Mi sie bardzo bardzo podoba to imię, poza tym, Lila już wszystkim mowi, ze u mamy w brzuchu siedzi jej siostrzyczka-Maja (więc mam mega wielką nadzieje, ze nie zdecyduje sie jednak na bycie chłopcem, ciezko byloby to wytlumaczyc Lilce)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: