reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
koleżanki mąż jest piłkarzem i syn dostał imię Diego (pierwotnie miało być Diego Armando). Mój R. to myślał, że o psa chodzi a nie o dziecko !!!!

mojej znajomej syn ma na imię Quentin, a przyjaciółka dała na imię synkowi Bruno- nie podoba mi się takie jakieś twarde strasznie.
z damskich imion- kiedyś na kursie poznałam dziewczynę o imieniu Żaklina, bardzo mi się podoba:-)

Ostatnia edycja:
koleżanki mąż jest piłkarzem i syn dostał imię Diego (pierwotnie miało być Diego Armando). Mój R. to myślał, że o psa chodzi a nie o dziecko !!!!

Hehehe mój mąż z kolei jest fanem piłkarza Diego Milito i też chciał "pokarać" dziecko takim imieniem. W zestawieniu z nazwiskiem mającym w środku "rz" brzmiało to komicznie :-) Na szczęście wszyscy na około mu to wybili z głowy i będzie swojskie MACIEK.

Ja znam rocznego Tristana:) zdrobniale titi albo titek:) bardzo fajne:) u nas bedzie Piotr Kowalski:) myslimy nad drugim imieniem:) bo jakos tak bardzo pospolicie wyszlo:):-p

Isis nie sluchaj!! My mamy Maje Julie:) mowimy na nia Majulek albo majutek:) nie zalowalam ani chwilki ze tak ma na imie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiem, wiem, ze tez masz Maje:) Mi sie bardzo bardzo podoba to imię, poza tym, Lila już wszystkim mowi, ze u mamy w brzuchu siedzi jej siostrzyczka-Maja (więc mam mega wielką nadzieje, ze nie zdecyduje sie jednak na bycie chłopcem, ciezko byloby to wytlumaczyc Lilce:D)

heh patrzę,że szaleństwa imionowe u większości::):) my czym bliżej do porodu tym bardziej nie mamy pomysłu:( jejj może malutka jak się już urodzi to nam sama podpowie jak się chce nazywać:)

reklama
mela - ja też, nie mam przekonania do zadnego, dla dziewczynek jest tyle fajnych imion, a dla chłopców :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry