reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u nas stanelo na Mai. Bardzo nam sie podoba, choc bez przerwy ktos kreci nosem, ze zbyt popularne. Jak wybieralismy imie dla pierwszej córki, marudzili ze zbyt oryginalne, teraz dla odmiany na odwrot:D

reklama
Boziu jak ja się ciesze że będziemy mieli córeczkę. W pierwszej ciązy z synkiem nie było problemów. Czułam że to będzie chłopiec i od razu chciałam Kacper i koniec kropka :-D Nad córa się wtedy nie zastanawiałam ale małż w razie czego wymyślił Kinga i bardzo mu się to imię podoba. Teraz będzie córa więc odpadł problem kombinacji i oczywiście będzie mała Kinia. Ale jakby urodził się syn to byśmy byli w szarej doooopie... za przeproszeniem :szok: Bo ja w ogóle nie mam pomysłu na imię dla chłopca :szok: nie mam nawet pomysłu na drugie imię dla dziewczynki ale chyba będzie takie jak drugie mamy.. czyli nie będzie go wcale :-D

Patra - ja ani w pierwszej, ani teraz nie mam pomysłu na imię dla chłopca. Ma być podobno druga dziewczynka, więc niby łatwiej, ale też nie do końca jestem przekonana, czy ma być Pola...
Róża - mnie się podobają oba ;-) Może nawet Kamila bardziej :-D

joasiah dlatego się cieszę że nasza córcia jeszcze głosu nie zabiera w sprawie imienia :-) A Hanie są super bo ona właśnie tak ma na imię uparciuszek jedn. A teraz myślimy o Anicie albo Izie, mi jeszcze sie podoba beata ale mąż nie chce...

reklama
moja kuzynka pozwoliła wybrać imię dla synka swojej 5 letniej córce. Oj działo się. codziennie Mała przynosiła inny pomysł na imię z przedszkola. do ostatniej chwili nie było wiadomo jak mały bedzie miał na imię. ale się udało w końcu wybrać i jest Igor.
A u nas niezmiennie Antoś góruje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry