reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zyrrafka- to nie jesteś sama z drętwym mężem:-p mój też jak mu mówiłam, że ann będzie miała Kalinkę albo Malinkę to kręcił nosem, a mi się cholernie podoba.
Malina jest na pewno, moja mama miała znajome w pracy jedna Malina a druga Jagoda.

reklama
u nas też już chyba odpadają wybrane imiona, mój małżonek coś kręci na wszystko nosem...a jak mówię żeby dał propozycję to milczy:wściekła/y:

dobrze że u nas od początku było wiadomo ;D mieliśmy dwa typy i wygrał drugi i została Wiktoria : )

U nas chyba stanęło na Wojtku. Długo nie umieliśmy dojść do porozumienia. MI strasznie podobają sie Mateusz, Maciek, Sebastian, Filip oczywiście B. kręciła tylko nosem. Na Wojtka zgodzili się wszyscy, chociaż wcześniej nie myślałam o tym imieniu.
A Malinka bardzo mi sie podoba. W zestawieniu z moim nazwiskiem byłoby śmiesznie:-)
W ogóle wydaje mi sie, ze dziewczynce jakoś łatwiej imie wybrać. WIększy wybór jest.

kosinka , a ja właśnei byłam pewna że będzie synek i było łatwo z imieniem ;D a z dziewczynką już mniejszy wybór ;p

chłopiec będzie kiedyś jak będzie to Mikołaj :) albo Kacper :)

Jak ostatnio robiliśmy sobie jaja z imion to mojemu się spodobało Gaja :oo2: I teraz chodzi i truje mi tyłek o tą Gają ( ale na szczęście na drugie). Tyle że z naszym nazwiskiem Adrianna Gaja brzmi na prawdę debilnie :dry:. Ja nie wiem co temu mojemu chłopu wpadnie jeszcze do głowy :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry