reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olaf:) heh to też był mój typ dla chłopca - tak mi się jakoś pozytywnie kojarzy:zawstydzona/y:

U mnie sie nie sprawdzilo, przed ciázá i w ciázy snila mi sie dziewuszka... i mamy dziewuszke;-)

Na początku ciąży śniło mi się, że urodziłam córeczkę 2 tygodnie przed terminem i nic kompletnie dla niej nie miałam, ani jednego ciuszka:-D To teraz skrupulatnie zapełniam szufladę;-)
A jakiś miesiąc temu śniło mi się USG, podczas którego okazało się znowu, że to dziewczynka... Ciekawe.. Wszyscy mi mówią, że "i tak będzie chłopak":confused: Zobaczymy, mam nadzieję, że na następnej wizycie:unsure:

Ostatnia edycja:
a mi sie ostatnio sil moj synek... Tylko byl jakis juz duzy jak na dwa dni po porodzie ;) Biegal sam i mowil mama.. I tak tylko zaczelam sie zastanawiac w tym snie z moja mama czy aby mi nie podmienili dziecka.. Ale byl sliczny :) Mial czarne wloski jak ja sniada cere i niebieske oczy po moim.. Dziwny sen.. I taki realny.. Ale ogolnie bylam szczesliwa...

Mnie dziś śniło się, że byliśmy na badaniu usg i widzieliśmy jajeczka u naszego dzidziusia. I to w 3d! ;-) To było też pierwsze, co mężowi dziś opowiedziałam po przebudzeniu ;-). Trochę jest chyba zawiedziony. Ale wizyta w przyszły poniedziałek, może się wtedy dowiemy.

ja sobie wymarzylam Luizę ale ze bedzie chlopiec to juz mam problem z imieniem...mysle nad Gabriel lub Natan...

Mój mąż wymyślił sobie imię Karolina:confused: nie powiem jest ładne, ale nie pasuje mi do naszej córy:sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry