- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
U mnie sie nie sprawdzilo, przed ciázá i w ciázy snila mi sie dziewuszka... i mamy dziewuszke;-)
agucha1986
U mnie sie nie sprawdzilo, przed ciázá i w ciázy snila mi sie dziewuszka... i mamy dziewuszke;-)
mojej mamie też się śniło że będzie miała wnusie no i będą wnusie chyba razu 2 ale to jeszcze się okaże :-)
charlotteB
Na początku ciąży śniło mi się, że urodziłam córeczkę 2 tygodnie przed terminem i nic kompletnie dla niej nie miałam, ani jednego ciuszka To teraz skrupulatnie zapełniam szufladę;-)
A jakiś miesiąc temu śniło mi się USG, podczas którego okazało się znowu, że to dziewczynka... Ciekawe.. Wszyscy mi mówią, że "i tak będzie chłopak" Zobaczymy, mam nadzieję, że na następnej wizycie
A jakiś miesiąc temu śniło mi się USG, podczas którego okazało się znowu, że to dziewczynka... Ciekawe.. Wszyscy mi mówią, że "i tak będzie chłopak" Zobaczymy, mam nadzieję, że na następnej wizycie
Ostatnia edycja:
a mi sie ostatnio sil moj synek... Tylko byl jakis juz duzy jak na dwa dni po porodzie Biegal sam i mowil mama.. I tak tylko zaczelam sie zastanawiac w tym snie z moja mama czy aby mi nie podmienili dziecka.. Ale byl sliczny Mial czarne wloski jak ja sniada cere i niebieske oczy po moim.. Dziwny sen.. I taki realny.. Ale ogolnie bylam szczesliwa...
twilight
Mnie dziś śniło się, że byliśmy na badaniu usg i widzieliśmy jajeczka u naszego dzidziusia. I to w 3d! ;-) To było też pierwsze, co mężowi dziś opowiedziałam po przebudzeniu ;-). Trochę jest chyba zawiedziony. Ale wizyta w przyszły poniedziałek, może się wtedy dowiemy.
tygryskowa
Mój mąż wymyślił sobie imię Karolina nie powiem jest ładne, ale nie pasuje mi do naszej córy
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
tygryskowa- nie powiem - ładne imię, ładne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: