reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eve masz racje imie nie jest zbyt popularne. Najbardziej rozpowszechnione jest ono w miescie niemieckim Würzburg i jego okolicach. Imie pochodzi w sumie z celtyckiego, a obecnie sw. Kilian to patron winiarzy z tego regionu i Frankow. A moj R to zagorzaly lokalny patriota, pomimo ze mieszkamy w Austrii. Zeby tego bylo malo, maly zostal w tych okolicach poczety - w sumie przypadkiem ;-)
W sumie zalezalo nam na imieniu malo popularnym, ale latwym do wymowienia i pisania - takim miedzynarodowym, bo kto wie gdzie nas jeszcze los poniesie.

reklama
Martushka -gratki dziewczynki kolejną Wikunię mamy :-)

Patili - a Tobie gratki synka, szczególnie bardzo jeśli tak o nim marzyłaś, ładne imię bardzo mi się podoba :tak:

Patili - dziękuję za wyjaśnienia, przyznam, ze ja nigdy nie słyszałam o takim imieniu dlatego zapytałam.

Kilian ... pierwszy raz słyszę, ale nawet fajnie brzmi;-)

Nadalka - no to będzie Iga :tak: Jak zobaczyłam Twój post, to myślałam przez ta zmianę zdjęcia, że jakaś nowa osoba do nas dołącyła:-D

podobno sny interpretuje się odwrotnie :-)

i masz rację aneczka_W... byle do wtorku :-) ja staram się nie mieć przeczuć, ale zawsze chciałam mieć córkę i mam nadzieję, że mąż nie zrobił mi na złość :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry