reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi kamien spadl z serca! ;-) Bedziemy mieli synusia, wiec problem z imieniem dla dziewczynki zniknal. Imie mielismy wybrane od samego poczatku, jak tylko na tescie pojawily sie dwie kreseczki: KILIAN ANDREAS. Moj tatko nazywa sie Andrzej to tak troche na jego czesc, bo jest najwspanialszym tata na swiecie, a w rodzinie R imie Andreas to imie z tradycjami.

Na liscie sporzadzonej przez Moncie zauwazylam, ze kroluja Antosie, Emilki i Wiktorie. Pieknie!!! A i widze, ze cheerleaderki ida leb w leb z kibicami!!! Moj to bardziej, po ilosci kopniakow, maly pilkarz!!!!

reklama
już poszło PW do Monci w sprawie listy Maluszków:-)

Agucha zeby sie nie okazalo, ze u Ciebie mieszka parka!!! Bo bylaby wtedy znaczaca przewaga chlopaczkow. A mowia, ze rodzi sie proporcjonalnie wiecej kobitek... ;-):laugh2:

Agucha zeby sie nie okazalo, ze u Ciebie mieszka parka!!! Bo bylaby wtedy znaczaca przewaga chlopaczkow. A mowia, ze rodzi sie proporcjonalnie wiecej kobitek... ;-):laugh2:

hehe zobaczymy 28 się przekonamy :-)
a ja słyszałam że rodzi się więcej chłopaszków i jak to mówią że wojna o kobiety będzie :-D

Patili - to nie jest chyba popularne imię w Austrii (bo Ty mieszkasz a Austrii prawda??), bo Andreas to już bardziej :tak:

reklama
Mi jak na razie pozostają przeczucia:-) byle do wtorku. Ja wyczuwam dziewuszkę, choć ostatnio śnił mi się śliczny chłopiec.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry