- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
moimi faworytami byli Kacper, Marcel, Igor a tu zonk hehehe dziewczynki i zero pomysłu no może jeszcze parę ale nie ma tego jednego tzn dwóch coby mnie urzekły :/
Amelka, Milenka, Emilia, Marlena, Julka, Oliwia, i pustka żadne mnie nie przekonuje w stu procentach....była jeszcze Lena i Nela ale to takie bardziej rosyjskie....
Amelka, Milenka, Emilia, Marlena, Julka, Oliwia, i pustka żadne mnie nie przekonuje w stu procentach....była jeszcze Lena i Nela ale to takie bardziej rosyjskie....
Ostatnia edycja:
Agga1979
....była jeszcze Lena i Nela ale to takie bardziej rosyjskie....
Lena i Nela to świetny pomysł dla bliźniaczek Brzmi bardzo podobnie, składa się z tych samych liter - więc przy nauce pisania swojego imienia dziewczyny będą mogły sobie pomagać i nie będzie niesprawiedliwości, że jedna ma na imię Lena a druga dwa razy dłużej np. Karolina :-)
agucha1986
a jak mają na imięmoja znajoma ma córki bliźniaczki, są fantastyczne
moje połówkowe pewnie za 2 tyg, na razie idę 2.2 na zwykłą wizytę. Powiedzcie , czy te co mają dziewczynkę rzygały? Ann na pewno, a reszta?
ja kompletnie nic a nic nie rzygałam zero objawów ciąży
agucha1986
Lena i Nela to świetny pomysł dla bliźniaczek Brzmi bardzo podobnie, składa się z tych samych liter - więc przy nauce pisania swojego imienia dziewczyny będą mogły sobie pomagać i nie będzie niesprawiedliwości, że jedna ma na imię Lena a druga dwa razy dłużej np. Karolina :-)
heheheeh no jeszcze wchodzi w grę np
Marlenka i Milenka
Amelka i Milenka/ Marlenka
Amelia i Emilia
nie wiem jeszcze sama hehehe zmieni nam się ze sto razy na bank ale wy piszcie propozycje może akurat coś mi w ucho wpadnie mi i mojemu mężulkowi
U mnie, jesli facet, to na pewno Franek (ubolewam, że trwa frankowe zatrzesienie, ale mąż nie wyobraza sobie innego imienia dla syna).
Jesli dziewczynka, tu zaczyna się problem. Mamy już Liliankę i żadne inne imie nas nie zachwyca. Jak narazie
Jesli dziewczynka, tu zaczyna się problem. Mamy już Liliankę i żadne inne imie nas nie zachwyca. Jak narazie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: