reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nasze najnowsze typy (wymyślamy z córką, małż dostaje do akceptacji):

Nina, Anna

Michał, Marek, Maciej, Łukasz, Rafał

reklama
moimi faworytami byli Kacper, Marcel, Igor a tu zonk hehehe dziewczynki i zero pomysłu no może jeszcze parę ale nie ma tego jednego tzn dwóch coby mnie urzekły :/

Amelka, Milenka, Emilia, Marlena, Julka, Oliwia, i pustka żadne mnie nie przekonuje w stu procentach....była jeszcze Lena i Nela ale to takie bardziej rosyjskie....

Ostatnia edycja:
Lena b mi się podoba i pasuje do starszej Lilki, ale w od 2011 zatrzęsienie małych Len, chyba w jakimś serialu jest?

....była jeszcze Lena i Nela ale to takie bardziej rosyjskie....

Lena i Nela to świetny pomysł dla bliźniaczek :) Brzmi bardzo podobnie, składa się z tych samych liter - więc przy nauce pisania swojego imienia dziewczyny będą mogły sobie pomagać :) i nie będzie niesprawiedliwości, że jedna ma na imię Lena a druga dwa razy dłużej np. Karolina :-)

Lena i Nela to świetny pomysł dla bliźniaczek :) Brzmi bardzo podobnie, składa się z tych samych liter - więc przy nauce pisania swojego imienia dziewczyny będą mogły sobie pomagać :) i nie będzie niesprawiedliwości, że jedna ma na imię Lena a druga dwa razy dłużej np. Karolina :-)

heheheeh no jeszcze wchodzi w grę np
Marlenka i Milenka
Amelka i Milenka/ Marlenka
Amelia i Emilia
nie wiem jeszcze sama hehehe zmieni nam się ze sto razy na bank ale wy piszcie propozycje może akurat coś mi w ucho wpadnie mi i mojemu mężulkowi :)

U mnie, jesli facet, to na pewno Franek (ubolewam, że trwa frankowe zatrzesienie, ale mąż nie wyobraza sobie innego imienia dla syna).
Jesli dziewczynka, tu zaczyna się problem. Mamy już Liliankę i żadne inne imie nas nie zachwyca. Jak narazie ;)

reklama
u nas też pojedyncze "n":) a jakie plany z imieniem dla kolejnego dziecka? szukam inspiracji:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry